Το δικό μου Σχολείο

Tεστ ανίχνευσης κορονοϊού τη Δευτέρα 5 Απριλίου μέσω drive through στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Με αφορμή το επικείμενο άνοιγμα των σχολείων και την επιστροφή των μαθητών στη δια ζώσης εκπαίδευση τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά προχωρούν σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας ακόμα μια φορά στη διενέργεια μαζικών τεστ κορονοϊού σε όποιον πολίτη επιθυμεί, μέσω drive through, στον προαύλιο χώρο των Εκπαιδευτηρίων. Με σύνθημα  “είμαστε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς” το Σχολείο συμμετέχει ακόμα μια φορά, προσφέροντας τον χώρο του προκειμένου να διεξαχθούν μαζικά τεστ στους διερχόμενους με τα αυτοκίνητά τους πολίτες. 

Μαζικά Rapid tests μέσω Drive Through και πάλι στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά-Η Ανακοίνωση του Σχολείου

“Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 5 Απριλίου και τις ώρες 8.00π.μ. έως 3.30μ.μ. θα βρίσκεται στο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. από το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας προκειμένου να πραγματοποιήσει rapid tests ανίχνευσης του ιού Covid-19 σε όποιον το επιθυμεί. Τα tests θα γίνουν με τη μέθοδο drive through και τα οχήματα θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο του σχολείου.
Είναι σημαντικό να πραγματοποιούμε τακτικά rapid tests ανίχνευσης του ιού Covid-19, προκειμένου να προστατέψουμε την υγεία όλων μας αλλά και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε την κανονικότητά μας, μικροί και μεγάλοι! Ακολουθώντας αυστηρά τα κατάλληλα μέτρα προστασίας ενάντια στον ιό, μπορούμε να επιστρέψουμε στα σχολεία και να είμαστε ασφαλείς.Είμαστε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς!”.

Τι δήλωσε στο Messinialive ο ιδιοκτήτης των Εκπ.ΜΠΟΥΓΑ Φώτης Μπουγάς

To Top