Αθλητισμός

Τένις: Στα ημιτελικά του Ε3 η Μαρία Καζολέα

Τρεις συμμετοχές σε δυο τουρνουά τένις κατέγραψε το τριήμερο το νέο αίμα του καλαματιανού τένις. Η ανακοίνωση του ΟΑΚ αναφέρει:

“Πλούσιο ήταν το αγωνιστικό τριήμερο που μας πέρασε για τους μικρούς αθλητές του Ο.Α. Καλαμάτας. Αρχικά, η Μαρία Καζολέα, αγωνιζόμενη εναντίον μεγαλύτερων σε ηλικία παιδιών , έφθασε μέχρι τα ημιτελικά του Ε3 Ενωσιακού Πρωταθλήματος, που διεξήχθη στα γήπεδα του Α.Ο.Α. Πατρών το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στην πορεία της μέχρι τα ημιτελικά απέκλεισε στον δεύτερο γύρο την Τσελέντη Μαρία του Α.Ο.Α. Πατρών με 4-0,4-0, στον τρίτο γύρο την Κοσκινοπούλου του Ζακυνθινού Ο.Α. με 5-3,2-9,11-9 και στα προημιτελικά την Παπαγεωργίου Βασιλεία του Ο.Α.Ρίου με 4-0,1-4,10-7. Η εξαιρετική της προσπάθεια σταμάτησε στα ημιτελικά, χάνοντας από την Κουκούλη Διονυσία του Ο.Α.Θορικού με 6-2,6-2.

Η Μαρία, με αυτό το αποτέλεσμα κλείδωσε τη συμμετοχή της στο Masters Πελοποννήσου , που θα γίνει σε έναν μήνα στην Πάτρα με τη συμμετοχή των καλύτερων 8 αθλητριών της Πελοποννήσου. Στο ίδιο τουρνουά αγωνίστηκε και ο Γκόνης Ανδρέας, ο οποίος ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από τον Κωστούρο Αναστάσιο του Ο.Α.Ρήγας Αργολίδας με 4-0,4-0.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στην ακριτική Ρόδο ο Λαχανάς Παναγιώτης, στο τουρνουά κάτω των 10. Στους Ομίλους κέρδισε τον Παπαποστόλου Αλέξανδρο του Ροδιακού Ο.Α. με 6-0 και έχασε από τον Περγαντή Χρήστο, του ίδιου Ομίλου με 6-5 καταφέρνοντας να προκριθεί ως δεύτερος στο κυρίως ταμπλό. Εκεί, αφού πέρασε bye τον πρώτο γύρο, έχασε στις λεπτομέρειες από τον Γεωργά Ιωάννη του Ροδιακού Ο.Α. με 6-5.

Θερμά συγχαρητήρια και στους 3 αθλητές μας!”

 

Τένις: Στα ημιτελικά του Ε3 η Μαρία Καζολέα
To Top