Αθλητισμός

Τένις – ΟΑΚ: 8άδα στο μονό, 4άδα στο διπλό η Μιχαλοπούλου στο Ε1

Συμμετοχή στο Πανελλαδικό τουρνουά Ε1 της Θεσσαλονίκης είχε η νεαρή Καλαματιανή τενίστρια Βάσια Μιχαλοπούλου. Ο ΟΑΚ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Πολύ καλή παρουσία είχε η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας Βάσια Μιχαλοπούλου, στο τελευταίο Πανελλαδικό τουρνουά Ε1, που έγινε 12-16/11/2021 στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α. ΟΙ ΡΑΚΕΤΕΣ, στη Θεσσαλονίκη.

Στον πρώτο γύρο απέκλεισε την μετέπειτα συμπαίκτρια της στο διπλό Αμουργιανού Χριστίνα του Ο.Α. Πετρούπολης με 3-6, 6-4, 6-1 και στον δεύτερο γύρο την Λυκάκη Χριστίνα του ίδιου ομίλου με 6-1,6-3. Η προσπάθειά της σταμάτησε στα προημιτελικά, γνωρίζοντας την ήττα από την Λέκα Βενετία του Ο.Α. Αθηνών με 6-3,6-3.

Στα διπλά, με συμπαίκτρια την Αμουργιανού, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Στον πρώτο γύρο επιβλήθηκαν των Ζήνα Χαρίκλεια ( Ο.Α. Παμβώτις Ιωαννίνων) και Στυλιανού Ήλιδα (Ο.Α. Παπάγου) με 6-2,6-0 στο δεύτερο γύρο των Ουσταμπασίδου Κατερίνας (Α.Ο.Α. Κατερίνης) και Πέτσουλα Ευθυμία (Α.Σ.Α. Γρεβενών) με 6-4,6-1. Στα ημιτελικά ηττήθηκαν από τις Παπαβασιλείου Δήμητρα ( Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας ) και Τσακίρη Αθανασία ( Ο.Α. Λέσβου ) με 6-3,6-2.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Βάσια, η συμμετοχή της στο τουρνουά masters κάτω των 12 στη Χαλκίδα το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπου θα αγωνιστούν οι καλύτερες 8 αθλήτριες της κατηγορίας στην Ελλάδα.

 

Τένις – ΟΑΚ: 8άδα στο μονό, 4άδα στο διπλό η Μιχαλοπούλου στο Ε1
To Top