Αθλητισμός

Τένις: Επιτυχίες του ΣΑ Μεσσήνης στην Πάτρα – Πρωτιά για Χριστοπούλου

Επιτυχημένη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι νεαροί τενίστες του ΣΑ Μεσσήνης στο πανελλαδικό τουρνουά που έγινε στην Πάτρα απο 16-19 Οκτωβρίου.

Στην κορυφή της κατηγορίας έως 10 ετών, βρέθηκε η Κρίστυ Χριστοπούλου μετά από εντυπωσιακή πορεία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΑ Μεσσήνης “στέφθηκε πρωταθλήτρια χωρίς απώλεια game σε 7 αγώνες, γεγονός που σπάει όλα τα ρεκόρ σε Πανελλήνιο επίπεδο!

Συγκεκριμένα επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ 4-0 4-0 ακόμα και στον μεγάλο τελικό επί της Αθηναίας αθλήτριας Κ.Βολονάκη, η οποία φιγουράρει στην πρώτη θέση της “άτυπης” κατάταξης στα 10ρια.

Στο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Νίκη Πατρών με ρεκόρ συμμετοχών και συνολικά 168 αθλητές/αθλήτριες από όλη την Ελλάδα η Μεσσήνη συμμετείχε με 5 παιδιά. Στην τελική φάση των νοκ άουτ προκρινόταν ο πρώτος/ η πρώτη κάθε ομίλου.

Θετική εμφάνιση και για τον Νικόλα Καμπαναράκη, ο οποίος στην παρθενική του εμφάνιση, επίσης αήττητος (3-0) πέρασε στην τελική φάση. Εκεί δυστυχώς κληρώθηκε με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα και μετέπειτα πρωταθλητή του τουρνουά, Ν. Μπική από την Πάτρα.

Σπουδαίος επίσης και ο 9χρονος Βασίλης Βρυώνης, ο οποίος πέτυχε 2 νίκες αλλά δεν προκρίθηκε στην τελική φάση σε ισοβαθμία στην πρώτη θέση του ομίλου.

Πρώτη συμμετοχή και για τους Δημήτρη Πιερρακέα (1-2) και Νικόλα Μπούτρα (0-3), οι οποίοι μάζεψαν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Ο Σ.Α.Μεσσήνης δικαιώνεται πλέον με τις επιτυχίες των αθλητών για την συνεργασία του με τον Χρήστο Χριστόπουλο, ιδιοκτήτη του Kalamata Tennis Garden, ενώ το μέλλον του συλλόγου γίνεται ακόμη πιο ευοίωνο με την ανάπλαση του Δημοτικού αθλητικού κέντρου Αγ. Νικολάου και την προσθήκη δύο ακόμη γηπέδων αντισφαίρισης.”

 

Τένις: Επιτυχίες του ΣΑ Μεσσήνης στην Πάτρα – Πρωτιά για Χριστοπούλου
To Top