Αθλητισμός

Τένις:  Με δυνατές συμμετοχές το τουρνουά του ΟΑΚ στην Τέντα

27 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΑΘΛΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 2.000 ΕΥΡΩ

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας θα διοργανώσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Πανελλαδικό βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Ανδρών, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Τέντας, το διάστημα 31/8 – 3/9 2023. Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής, στις οποίες εμφανίζονται μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες.

Ενδεικτικά, στους αγώνες θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά οι πρωταθλητές Ελλάδας στα διπλά, Κοντόπουλος Θεοφάνης και Αντωνόπουλος Χρήστος του Ο.Α. Κερατσινίου.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας θα εκπροσωπηθεί από τους Καλογερόπουλο Παναγιώτη, Πουλακίδα Νίκο και Σκιαδά Σωτήρη.

Το κυρίως ταμπλό θα αρχίσει το πρωί της Πέμπτης 31 /8 στις 9 π.μ. και οι αγώνες θα συνεχιστούν μέχρι την Κυριακή το απόγευμα, που θα γίνουν οι τελικοί των Μονών και Διπλών.

Το Πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α., του Δήμου Καλαμάτας και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
Χορηγοί των αγώνων είναι Μαραγκάκης Έργα Πρασίνου Α.Ε. και το Go-Fit.gr της Μαρίας Κελαράκου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Aπό την συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Όμιλος με τον Πρόεδρο Γιώργο Μακρή, τον Αντιδήμαρχο Καλαμάτας Γιώργο Φάββα, τον Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Παύλο Κρανιώτη, τον διευθυντή των αγώνων Πάνο Σταυριανέα και την Μαρία Κελαράκου από το www.go-fit.gr, υποστηρικτή των αγώνων.

tenis-DSC-0821

tenis-DSC-0828

tenis-DSC-0829

tenis-DSC-0832

tenis-DSC-0841

Δημοφιλέστερα

To Top