Παιδί

Τέλος και επίσημα τα voucher για προνήπια με τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ σε 184 δήμους

Την κατάργηση των voucher της ΕΕΤΑΑ για την δωρεάν φιλοξενία σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ για 184 δήμους που έχουν ενταχθεί στη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Η εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης στους πρώτους 184 δήμους της χώρας ολοκληρώνεται σήμερα και τυπικά με την κατάργηση των voucher για τους δήμους που έχουν ενταχθεί.

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, οι 184 δήμοι εξαιρούνται από την παροχή voucher που δίνεται για τη φοίτηση των 4χρονων παιδιών σε παιδικούς σταθμούς των υπόλοιπων δήμων.

Με τον τρόπο αυτό, όπως υποστηρίζει το υπουργείο Παιδείας παρέχεται η δυνατότητα στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς των 184 δήμων να ικανοποιήσουν περισσότερες αιτήσεις γονέων για παιδιά κάτω των 4 ετών.
Επισυνάπτονται ο πίνακας των Νηπιαγωγείων ανά Περιφέρεια και ο πίνακας των Νηπιαγωγείων ανά Δήμo εδω
EXCEL_ΤΕΛΙΚΟΣ_ΠΙΝΑΚΑΣ_2ΧΡΟΝΗ

Aπό
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/212474/telos-kai-episima-ta-voucher-gia-tous-paidikoys-stathmoys-espa-se-184-dimous

Τέλος και επίσημα τα voucher για προνήπια με τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ σε 184 δήμους
To Top