Αθλητισμός

Τέλος Άγρας: Διαμαρτυρία για την διαιτησία- “Εάν ενοχλεί η πρώτη θέση να μας το πείτε”

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία προς την ΕΠΣΜ και τον ΣΔΠΜ εξέδωσε ο Tέλος Άγρας αναφερόμενος στην διαιτησία.

Οι ερυθρόλευκοι σημειώνουν πως κατάφεραν να βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου παρά το γεγονός πως τα περισσότερα παιχνίδια υπήρχαν διαιτητικά λάθη εναντίον τους και επισημαίνουν πως στο τελευταίο παιχνίδι το ποτήρι ξεχείλισε, “όχι γιατί η ομάδα μας στερήθηκε δύο βαθμούς απο μια κακή διαιτησία, αλλά γιατί τέθηκε σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα του ποδοσφαιριστή μας, με αποτέλεσμα το βαρύ κάταγμα που υπέστη απο ένα δολοφονικό χτύπημα του αντιπάλου υπό την ανοχή του διαιτητή”.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: “Εάν η ομάδα μας ενοχλεί που βρέθηκε να κάνει πρωταθλητισμό, χωρίς να ήταν ο αρχικός της στόχος και δε πρέπει να βρίσκεται εκεί που είναι τώρα, απλά ενημερώστε μας να το ξέρουμε και εμείς”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-διαμαρτυρία:

“Το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού σωματείου, Α Ο. ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ, αναγκάζεται να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση – διαμαρτυρία:

Καταρχήν θέλουμε να ευχηθούμε στο ποδοσφαιριστή μας, Κωνσταντίνο Δημόπουλο καλή επιτυχία για το χειρουργείο που θα υποβληθεί αύριο το πρωί και ταχεία ανάρρωση. Κύριοι της ΕΠΣ Μεσσηνίας και κύριοι του ΣΠΔ Μεσσηνίας, η ομάδα μας τη φετινή σεζόν και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει αξιοζήλευτη πορεία, με αποτέλεσμα, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, να βρίσκεται πρώτη στη βαθμολογία του δευτέρου ομίλου.

Σας κάνουμε γνωστό ότι αυτό το έχει καταφέρει και κόντρα σε διαιτητικά λάθη σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Ποτέ όμως δε μπήκαμε στη διαδικασία και ούτε επιθυμία μας ήταν να βγάλουμε ανακοίνωση για να διαμαρτυρηθούμε, πιστεύοντας στο ανθρώπινο λάθος, θέλοντας να βοηθήσουμε στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Όμως στο προχθεσινό παιχνίδι το ποτήρι ξεχείλισε και όχι γιατί η ομάδα μας στερήθηκε δύο βαθμούς απο μια κακή διαιτησία, αλλά γιατί τέθηκε σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα του ποδοσφαιριστή μας, με αποτέλεσμα το βαρύ κάταγμα που υπέστη απο ένα δολοφονικό χτύπημα του αντιπάλου υπό την ανοχή του διαιτητή.

Εάν η ομάδα μας ενοχλεί που βρέθηκε να κάνει πρωταθλητισμό, χωρίς να ήταν ο αρχικός της στόχος και δε πρέπει να βρίσκεται εκεί που είναι τώρα, απλά ενημερώστε μας να το ξέρουμε και εμείς, να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες στα πιο μικρά παιδιά, αλλά κυρίως να μην έχουμε άλλες τέτοιες απώλειες.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προπονητή μας για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια και τους ποδοσφαιριστές για τη συνέπεια και την αυταπάρνηση που δείχνουν.

Υ.Γ. Η ομάδα μας θα συνεχίσει τη προσπάθεια της και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στο τέλος του πρωταθλήματος, το μόνο βέβαιο είναι ότι η συνείδηση μας θα είναι καθαρή. Απλώς ενημερώστε μας για το τι μέλλει γενέσθαι…”

Τέλος Άγρας: Διαμαρτυρία για την διαιτησία- “Εάν ενοχλεί η πρώτη θέση να μας το πείτε”

Δημοφιλέστερα

To Top