Αθλητισμός

Τέλος Άγρας: Χαρούμενοι και υπερήφανοι

Με την 4η θέση στην βαθμολογία των play-off, ο Τέλος Άγρας ολοκλήρωσε μία χρονιά υπέρβασης, που τον έφερε μεταξύ των καλύτερων ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας και γέμισε υπερηφάνεια τους φίλους της ομάδας.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων σε μήνυμα της συνεχάρη το τεχνικό επιτελείο τους αθλητές για όσα πέτυχαν και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του όλη τη χρονιά.

Αναλυτικά:

“Μια εκπληκτική χρονιά ολοκληρώθηκε χθες για την ομάδα μας, ένα μεγάλο μπράβο στους συντελεστές αυτής της χρονιάς που ξεκίνησε με πολλά προβλήματα και δυσκολίες και κατέληξε με πολλά χαμόγελα και πολύ υπερηφάνεια για ότι καταφέραμε, συγχαρητήρια σε τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές μας που μας έκαναν χαρούμενους δίνοντας την ψυχή τους σε κάθε παιχνίδι.

Για εμάς τώρα αρχίζει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς για να καταφέρουμε να έχουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει.

Τέλος θα θέλαμε να αφιερώσουμε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον απίστευτο κόσμο και τους χορηγούς της ομάδας μας, που μας στηρίζουν με όλους τους τρόπους και αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι του συλλόγου μας, σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας.”

 

Τέλος Άγρας: Χαρούμενοι και υπερήφανοι
To Top