Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου Μεσσηνίας: Η συγκίνηση Γιακαλή και η παραίνεση Σακελλαρόπουλου

Το τρίτο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου Μεσσηνίας

“Ο αντίπαλος δίνει αξία στον νικητή” ανέφερε πανευτυχής ο Θοδωρής Γιακαλής για την κατάκτηση του κυπέλλου Μεσσηνίας από την Εράνη Φιλιατρών, αναγνωρίζοντας την αξία του φιναλίστ Πανθουριακού.

Ο τεχνικός της ομάδας των Φιλιατρών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πανθουριακό και τον τεχνικό του Τάκη Σακελλαρόπουλο. Αναφερόμενος στο τελικό τόνισε πως η ομάδα του ευτύχησε να προηγηθεί από μία στημένη φάση, διαχειρίστηκε στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου το προβάδισμα και με αλλαγή σχηματισμού στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ και να σφραγίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Ο τεχνικός της Εράνης Φιλιατρών συγκινήθηκε αφιερώνοντας την κατάκτηση του τίτλου σε δύο δικούς του ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή.

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος από την πλευρά του εδώ σε συγχαρητήρια στην Κυπελλούχο Εράνη Φιλιατρών και στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους παράγοντες του Πανθουριακού και στάθηκε ιδιαίτερα στην Αγαθοκλή Χριστόπουλο και το εγχείρημα που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια και το οποίο όπως τόνισε πρέπει να βρει μιμητές.

Δείτε τις δηλώσεις τους στην συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό

To Top