ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΙ Πελοποννήσου: Διεθνές Συνέδριο Οικονομίας και Ανάπτυξης

Το ΤΕΙ Πελοποννήσου διοργανώνει το 3ο Διεθνές Συνέδριο Ανάπτυξης και Οικονομίας (www.icodecon.com) από 3 έως 6 Μαΐου 2018 στην πόλη της Καλαμάτας.

Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας (University of National and World Economy) – Βουλγαρία και το Πανεπιστήμιο του Ιασίου (University Alexandru Ioan Cuza) – Ρουμανία.

Οι εργασίες – οι οποίες θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα ερευνών – πραγματεύονται σχεδόν όλους τους τομείς της οικονομικής επιστήμης τόσο σε θεωρητικό όσο και σε εφαρμοσμένο πεδίο.

Σημαντικές ημερομηνίες:

  • Υποβολή περιλήψεων (abstracts): 10 Απριλίου

  • Εγγραφή: 15 Απριλίου

  • Συνέδριο: 03-06 Μαΐου

  • Υποβολή πλήρης εργασίας (full paper): 30 Ιουνίου

Το Συνέδριο διεξάγεται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Εκτός από το βιβλίο των περιλήψεων με ISBN και την on-line δημοσίευση των εργασιών στην ιστοσελίδα του συνεδρίου, υπάρχει η δυνατότητα για δημοσίευση επιλεγμένων εργασιών σε συνεργαζόμενα επιστημονικά περιοδικά: (http://www.icodecon.com/international-journals) καθώς και στη δημιουργία ειδικών τευχών (Special Issue) από τους εξής εκδοτικούς οίκους: International Journal of Business and Economic Sciences Applied Research και Cambrige Scholars Publishing Ltd.

Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου είναι οι διεθνούς κύρους καθηγητές: Λιαργκόβας Παναγιώτης , Χιόνης Διονύσιος

Οι Μεγάλοι Χορηγοί του Συνεδρίου είναι το ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΑΡΕΛΙΑ και το ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πληροφορίες:

Δρ Δημήτριος Π. Πετρόπουλος

Πρόεδρος Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής

Τηλ. 2721045101, 2721045175, 6976680020

e-mai: d.petro@teikal.gr

www.icodecon.com

ΤΕΙ Πελοποννήσου: Διεθνές Συνέδριο Οικονομίας και Ανάπτυξης
To Top