ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΕ Μεσσηνίας: “Να ανακαλέσει ο Δήμαρχος Τριφυλίας τους απρεπείς χαρακτηρισμούς του”

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΤΕΕ Πελοποννήσου κατόπιν καταγγελιών που δέχτηκε από μέλη της καταδικάζει τις αναφορές του Δημάρχου Τριφυλίας, κ. Λεβεντάκη, ο οποίος στις 5.5.2020 σε συνέντευξή του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό καταφέρθηκε με άκρως απρεπείς χαρακτηρισμούς για τους μηχανικούς δημοσίους υπαλλήλους που εργάζονται στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Τριφυλίας.
Υπενθυμίζουμε πως το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος αποτελεί τον θεσμοθετημένο σύμβουλο της Πολιτείας και η διαχρονική προσφορά των μελών του, Διπλωματούχων Μηχανικών, στην ανάπτυξη και την πρόδο της Χώρας μας είναι τεράστια και αδιαμφισβήτητη.
Ως εκ τούτου καταδικάζουμε την οποιαδήποτε υποτιμητική και απαξιωτική στάση απέναντι σε Επιστήμονες Διπλωματούχους μηχανικούς , η οποία πλήττει την προσωπικότητα και την επιστήμη του μηχανικού.
Καλούμε λοιπόν τον κο Δήμαρχο να ανακαλέσει τους απρεπείς αυτούς χαρακτηρισμούς και να αναλογιστεί πως για να λειτουργήσει δημιουργικά μια Τεχνική Υπηρεσία και να αποδώσει παραγωγικά απαιτείται κλίμα συνεργασίας, ομαδικότητας κι έναν αρχηγό που να εμπνέει, να οδηγεί και να ορίζει την κατεύθυνση. Το σίγουρο είναι ότι αν δε σέβεσαι και δεν εκτιμάς τους συνεργάτες σου, αν δεν αξιοποιείς όλα τα εργαλεία που σου δίνονται στη Δημόσια Διοίκηση, αν δεν διαχειρίζεσαι σωστά το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει ο Δήμος σου και δεν προσπαθήσεις να το εκμεταλλευτείς στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό που μπορείς, τότε δεν θα καταφέρεις να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

ΤΕΕ Μεσσηνίας: “Να ανακαλέσει ο Δήμαρχος Τριφυλίας τους απρεπείς χαρακτηρισμούς του”
To Top