ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατούλης: Συνειδητά επιλέξαμε την πρωτεύουσα πόλη της Πελοποννήσου

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας η εκδήλωση με θέμα “Η Ευρωπαϊκή Ενωση και η Πελοπόννησος”, που περιλαμβάνει σήμερα και εργασίες της Ευρωπαικής Επιτροπής Παρακολούθησης σε σχέση με το Περιφερειακό Ευρωπαικό Πρόγραμμα Πελοποννήσου για την προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς της Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνας Νικολάκου και στη συνέχεια του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.
Στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε: “Πρωτεύουσα πόλη της Πελοποννήσου η Καλαμάτα, οφείλουμε να ανταποδίδουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη των πολιτών, κάνουμε μεγάλα έργα στην Πελοπόννησο και την Καλαμάτα, πρέπει να απαλλάξουμε τους πολίτες από τα απορρίμματα”.
Η ομιλία του περιλάμβανε κι αρκετές αιχμές κατά του Δημάρχου Καλαμάτας τον οποίο και δεν κατονόμασε αλλά “φωτογράφισε”, δίνοντας συνέχεια στην πολιτική κόντρα που έχουν εδώ και καιρό οι δυο ανθυποψήφιοι Περιφερειάρχες.

Ακολούθως προβλήθηκαν 2 βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους του διαγωνισμού #EU and ME και η εκδήλωση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τοπικούς πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους.

Στο φουαγιέ του Μεγάρου υπήρχε έκθεση με αφίσες από έργα που έχει υλοποιήσει και έχει συγχρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων παρέστησαν, η Αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα, ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Γκούνης, οι δήμαρχοι Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, αυτοδιοικητικοί και προσκεκλημένοι. Δίπλα στον Πέτρο Τατούλη κάθισε ο πρώην Αντινομάρχης Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.

To Top