ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατούλης: “Να αποσυρθεί τώρα η διαφημιστική καμπάνια της Πελοποννήσου με τις υφέρπουσες ναζιστικές αναφορές”

Την παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, απαιτεί ο π. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, προκειμένου να αποσυρθεί η διαφημιστική καμπάνια της Πελοποννήσου, η οποία “παραπέμπει ευθέως σε ναζιστικά σύμβολα”.

Η επίμαχη ανάρτηση με τα αρχαιοπρεπή γράμματα,  είναι που προκάλεσε και την  “έκρηξη” Τατούλη, για τη λέξη Πελοπόννησος-Τα δύο Σ καμία σχέση δεν έχουν με αρχαία ελληνικά γράμματα αλλά παραπέμπουν στην καλύτερη περίπτωση στο ρουνικό αλφάβητο (των φυλών της Γερμανίας και των Σκανδιναβικών χωρών), στη χειρότερη στο σύμβολο των ΕΣ-ΕΣ- Όπως και να το δει κανείς, φαίνεται ότι η Πελοπόννησος εκπέμπει SOS-Ο Πέτρος Τατούλης ζητά να αποσυρθεί η καμπάνια αυτή και να επανέλθει το αναγνωρισμένο brand Μυθική Πελοπόννησος

Είναι εμφανής η διαφορά με τα αρχαία ελληνικά γράμματα στις διάφορες επιγραφές-Η γραμματοσειρά που επέλεξε η Περιφέρεια για την αναγραφή της λέξης Πελοπόννησος καμία σχέση δεν έχει με το αρχαίο ελληνικό Σ 

Tι αναφέρει ο επικεφαλής της “Νέας Πελοποννήσου” και πρώην περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης

ΤΑΤΟΥΛΗΣ: “Το νέο brand της Πελοποννήσου είναι ντυμένο με την θηριώδη “αισθητική” των SS”

Σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο κ. Τατούλης αναφέρει: «Το νέο brand της Πελοποννήσου, ντυμένο με την θηριώδη “αισθητική” των SS (Ες – Ες), αποτελεί ζέουσα ντροπή. Ποιος το έφτιαξε και πληρώθηκε για αυτό αδρά; Άγνωστο, αφού η αδιαφάνεια και η κακοδιαχείριση βασιλεύει στη Δανιμαρκία. Ποιον εκφράζει; Κάτι νεόκοπα φασιστάκια, που με την προβιά της συναίνεσης και της γραφικότητας, πληγώνουν καθημερινά τους θεσμούς και εκθέτουν ανεπανόρθωτα το «επιτελικό» συγκεντρωτικό και εγωπαθές κράτος.

Ζητώ από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να παρέμβει αποσύροντας σήμερα κιόλας αυτό το κατάπτυστο σχέδιο με τον ναζιστικό συμβολισμό, να εγκαλέσει τον αρμόδιο υπουργό Τουρισμού, ο οποίος έχει την ευθύνη για την έγκριση κάθε διαφημιστικής καμπάνιας και να επαναφέρει άμεσα το πετυχημένο brand «Μυθική Πελοπόννησος». Όσο για τους «δικούς» σας, να τους χαίρεστε, κ. Πρωθυπουργέ!».

Τατούλης: “Να αποσυρθεί τώρα η διαφημιστική καμπάνια της Πελοποννήσου με τις υφέρπουσες ναζιστικές αναφορές”
To Top