ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατούλης: “Ιστορικά επιβεβλημένες για τη χώρα οι συνεργασίες πολιτικών αρχηγών και κομμάτων”

«Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, όλα τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η χώρα απαιτεί συνεργασίες» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, κατά τον εορτασμό της Άλωσης της Τριπολιτσάς σήμερα, Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, και υπογράμμισε «ας αφήσουν τους εγωισμούς κατά μέρος. Ας βρουν τρόπο επικοινωνίας. Αυτό το επιβάλλουν οι ιστορικές συνθήκες. Αυτή είναι και η απαίτηση όλου του κόσμου».

«Ο εγωισμός, η αλαζονεία, το δοβλέτι της εξουσίας δεν μπορούν συνεχώς να τρώνε τις σάρκες των απλών πολιτών αυτού του λαού και αυτού του Έθνους» σημείωσε επίσης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και χαρακτήρισε ως το μεγάλο και κορυφαίο γεγονός την Άλωση της Τριπολιτσάς για τη στρατηγική των Ελλήνων απέναντι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
«Χάριν της διορατικότητας του Κολοκοτρώνη, χάριν της ενότητας όλων των δυνάμεων των Ελλήνων το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά ευτυχές για την εξέλιξη της Επανάστασης» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης και έστειλε τις ευχές του σε όλους τους απανταχού της γης ελευθερόφρονες Έλληνες.

Τατούλης: “Ιστορικά επιβεβλημένες για τη χώρα οι συνεργασίες πολιτικών αρχηγών και κομμάτων”
To Top