ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατούλης: “(Η) Ιούδας φιλούσε υπέροχα”

Της απόφασής του να διεκδικήσει ακόμα μια φόρα την ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποποννήσου ως ανεξάρτητη παράταξη υπεραμύνεται ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης. “Η εμπιστοσύνη των ανιδιοτελών ανθρώπων αποτελεί διαχρονικά τη δύναμη των παρατάξεων”, δηλώνει χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για “εργολάβους μέσων ενημέρωσης”, αλλά και για “βαρίδια του 2010 και του 2014 που θα απορρίψει ο κόσμος”. Ταυτόχρονα, αφήνει αιχμές για πρόσωπο της παράταξής του, που τιμήθηκε, αλλά εγκατέλειψε την κοινή τους πορεία, προκειμένου να πάρει χρίσμα για να εξασφαλίσει βουλευτική θέση.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ

«Όνειδος για αυτούς που προδίδουν την εμπιστοσύνη των πολιτών για χρίσματα»

“(Η) Ιούδας φιλούσε υπέροχα”

«Ανεξάρτητοι απευθυνθήκαμε στους πολίτες το 2010 και το 2014. Ανεξάρτητοι θα απευθυνθούμε και το 2019 στους πολίτες και είμαστε βέβαιοι ότι και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την παράταξή μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ιδιαίτερα τη σχέση εμπιστοσύνης της παράταξης της πλειοψηφίας και της περιφερειακής αρχής με τους πολίτες, «η οποία αποτελεί την ειδοποιό μας διαφορά με την αντιπολίτευση. Πάντοτε μιλούσα και μιλάω με τους πολίτες, ιδιαίτερα δε με αυτούς που τα συστήματα και οι πολιτικές παρέες είχαν περιθωριοποιήσει. Η εμπιστοσύνη αυτών των ανιδιοτελών ανθρώπων αποτελεί διαχρονικά τη δύναμη των πολιτικών και των παρατάξεων. Σε αυτή την ευθεία μας σχέση με τους πολίτες στηριζόμαστε και όχι σε εργολάβους μέσων μαζικής ενημέρωσης που κατασκευάζουν τεχνητή επικοινωνιακή επαφή με τους πολίτες».
«Είναι γεγονός ότι υπήρξαν περιπτώσεις που δείξαμε υπερβάλλουσα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που επιλέξαμε» συνέχισε ο κ. Τατούλης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι «η κοινωνία θα διορθώσει αυτά τα λάθη και θα απορρίψει τα βαρίδια του 2014, όπως έκανε και με τα βαρίδια του 2010. Υπήρξε πρόσωπο που τιμήθηκε ιδιαίτερα από την παράταξή μας και εγκατέλειψε όλα όσα υποστηρίζαμε από κοινού, προκειμένου να εξασφαλίσει το χρίσμα βουλευτικής υποψηφιότητας από πολιτικό κόμμα. Αυτό αποτελεί ντροπή για οποιαδήποτε πολιτική φιλοδοξία».

Τατούλης: “(Η) Ιούδας φιλούσε υπέροχα”
To Top