ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατούλης: “Η χώρα δεν είναι χωράφι κανενός! Είναι χωράφι όλων μας!”

Τατούλης: “Οι πολίτες στέλνουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Συνεργασία και συνεννόηση!”

-“Το 2019 είναι ένας χρόνος εξαιρετικά δύσκολος, κρίσιμος για την πορεία του τόπου, του Έθνους, των πολιτών και της κοινωνίας”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης της ΠΕ Μεσσηνίας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

“Το 2019 να είναι ο χρόνος της ειλικρίνειας και της αλήθειας. Οι πολίτες στέλνουν μήνυμα στις πολιτικές ηγεσίες να βρουν τρόπο συνεννόησης και συνεργασίας.Η χώρα δεν είναι χωράφι κανενός. Είναι χωράφι όλων μας”.

-“Μετά από αυτά που βιώσαμε την τελευταία δεκαετία δεν έχει κανένας την πολυτέλεια να συνεχίζει να σκέφτεται για το μέλλον αυτού του τόπου σε μια λογική μιας μοναχικής πορείας. Η χώρα ανήκει σε όλους τους πολίτες με οποιεσδήποτε απόψεις και αν έχουν, γιατί αυτό είναι η δημοκρατία. Η δημοκρατία δεν είναι να αναπολούμε και να μιλάμε συνεχώς για έναν δήθεν πολιτικό πολιτισμό. Ο πολιτικός πολιτισμός στη χώρα θα πρέπει να έχει μια κατεύθυνση: Την αυστηρότητα στην τήρηση των νόμων και του Συντάγματος…Οι πολίτες στέλνουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Συνεργασία και συνεννόηση!

-“Κορυφαίο πρόβλημα για τη χώρα μας είναι το δημογραφικό. Η ερήμωση της Περιφέρειας και την υπαίθρου”.

To Top