ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατούλης: “Δεν με ενδιαφέρουν οι επιθυμίες του ενός ή του άλλου αλλά το έργο μας”

“ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ”

“Λόγια του αέρα” χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης την εκδήλωση διαφόρων υποψηφιοτήτων για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και της παραφιλολογίας που τα συνοδεύει, καθώς ο ίδιος δηλώνει προσηλωμένος στο έργο που πρέπει να υλοποιηθεί από την Περιφέρεια.

“Δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα. Ο καιρός είναι πολύ μακρύς”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ερωτηθείς από το MessiniaLive για την κάθοδο του Παναγιώτη Νίκα στη διεκδίκηση της ηγεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
“Εκείνο που ενδιαφέρει εμένα είναι η προώθηση του έργου. Αυτή είναι η δέσμευσή μου στους πολίτες. Δεν με ενδιαφέρουν οι επιθυμίες του ενός ή του άλλου”. Ο Πέτρος Τατούλης υπογράμμισε ότι πρώτο του μέλημα είναι η υλοποίηση του έργου και των δεσμεύσεων απέναντι στους πολίτες, συμπληρώνοντας “όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα!”

ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ταυτόχρονα χαρακτήρισε “μεγάλο ζήτημα” την παρέμβαση και τον εναγκαλισμό των κομμάτων με τους εκάστοτε υποψήφιους της Αυτοδιοίκησης, επαναλαμβάνοντας ακόμα μια φορά πως “τα κόμματα θα πρέπει να αφήσουν ελεύθερους τους πολίτες και τις κοινωνίες να αποφασίζουν”.

Οι κινήσεις στήριξης και οι κομματικές ομπρέλες “γυρίζουν μπούμεραγκ και ζημιώνουν την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος”, δήλωσε υποστηρίζοντας ότι “βγάζουν μικροψυχία και μιζέρια που ο τόπος δεν το χρειάζεται”.

Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε ακόμα μια φορά υπέρμαχος της αποδέσμευσης των κομμάτων από την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς το πολιτικό διακύβευμα σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πως οι πολίτες και η κοινωνία απαιτούν “οι δύο διαφορετικοί κόσμοι να βρουν ένα επίπεδο συνεννόησης. Αντέχουν; Ο καιρός θα το δείξει”, συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

“ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ”

Ο ίδιος μετά από δύο συνεχείς θητείες στο τιμόνι της περιφέρειας Πελοποννήσου έχει σημαντικό έργο να επιδείξει, με τον ίδιο να δηλώνει προσηλωμένος σε αυτό. Σε ερώτησή μας αν περιέχει ρίσκο η κάθοδός του χωρίς κομματική στήριξη, χωρίς κομματική ομπρέλα, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ως “μοναχικός καβαλάρης”, όπως πρόσφατα δήλωσε, μας απάντησε πως η στήριξή του είναι οι πολίτες της Πελοποννήσου, που εμπιστεύονται το πρόσωπό του, αλλά και το έργο που γίνεται στην Περιφέρεια, και πως “τα κόμματα πρέπει να μείνουν μακρυά από την αυτοδιοίκηση”. Άλλωστε και παλαιότερα ο ιδιος είχε δηλώσει ότι “τα μακριά χέρια των κομμάτων μέχρι τώρα δεν έχουν βοηθήσει προς αυτή την διαδικασία και αυτό αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο ουσιαστικά μας οδήγησε στην κρίση”.

To Top