ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατούλης: “Δεν είμαι αντάρτης της ΝΔ-Η υποψηφιότητά μου είναι ανεξάρτητη-Δεν είναι κομματικός εμφύλιος οι αυτοδιοικητικές εκλογές”

Στον ιδιότυπο αποκλεισμό του από τα πανελλαδικά κανάλια αναφέρεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, σε αντίθεση- όπως αναφέρει- με τον ανθυποψήφιό του που φιλοξενείται παντού. Με δήλωσή του διαψεύδει τους χαρακτηρισμούς δημοσιογράφων περί “αντάρτη της ΝΔ”, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι γνωστή η ιδεολογική και πολιτική του κατεύθυνση και πορεία, και πως η υποψηφιότητά του και η αυτοδιοικητική του παράταξη είναι ανεξάρτητη και πολυσυλλετική αφού έχει υποψήφιους συμβούλους από όλα τα κόμματα.

Τι δηλώνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης

“Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι τα μεγάλα αθηναϊκά κανάλια, στα οποία δεν φιλοξενήθηκα ούτε μια φορά καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου (εξαιρουμένου ενός τριλέπτου στην κρατική τηλεόραση και μιας εμφάνισης στο φιλόξενο KONTRA), χαρακτηρίζουν την υποψηφιότητα μου ως υποψηφιότητα ενός αντάρτη της ΝΔ που αντιπαρατίθεται με τον χρισματούχο υποψήφιό της.
Επειδή δεν έχω μάθει ποτέ να κρύβομαι. Και αφού καλούν αποκλειστικά τον κ. Πτωχό μετά μανίας και λατρείας και κανέναν άλλο. Τους ενημερώνω με γραπτή μου δήλωση, αν και γνωρίζουν πολύ καλά την διαδρομή μου και το ποιος είμαι.

“Δεν είμαι προφανώς αντάρτης κανενός κόμματος. Έχω καθορίσει με διαφάνεια την πολιτική μου διαδρομή και ανήκω ξεκάθαρα στις υγιείς δυνάμεις της αυτοδιοίκησης, την οποία έχω επιλέξει να υπηρετώ με συνέπεια αδιαλείπτως”

Η υποψηφιότητά μου είναι εξ’ αρχής ανεξάρτητη και η αυτοδιοικητική μου παράταξη έχει στις τάξεις της ενεργούς πολίτες προερχόμενους από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ και ανένταχτους κομματικά συμπατριώτες μου.

“Οι αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είναι κομματικός εμφύλιος, όπως θέλουν κάποιοι για δικούς τους εμφανείς λόγους να τον παρουσιάσουν, αλλά ένας βαθύς πολιτικός ανταγωνισμός για το αν θα επικρατήσουν παλαιοκομματικές αντιλήψεις ή η σύγχρονη αντίληψη που θέλει την αυτοδιοίκηση πολυσυλλεκτική και φορέα συμπεριληπτικων πολιτικών για μια ευημερούσα και προοδευτική κοινωνία”

Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουν οι σύγχρονες αυτές αντιλήψεις, τις οποίες εκφράζει η δική μας παράταξη.

Τατούλης: “Δεν είμαι αντάρτης της ΝΔ-Η υποψηφιότητά μου είναι ανεξάρτητη-Δεν είναι κομματικός εμφύλιος οι αυτοδιοικητικές εκλογές”
To Top