ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατούλης: Αναβάθμιση Χρονά παρά τη μη υπογραφή του στο κείμενο στήριξης

Με νεότερη απόφασή του σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης δίνει επιπλέον αρμοδιότητες πάνω στο ίδιο αντικείμενο στον περιφερειακό σύμβουλο Άγγελο Χρονά.

Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει: “Συµπληρώνουµε την αριθµ. 132860/30150/2.6.2017 απόφασή µας µε την οποία ορίσαµε τον κ.Χρονά Άγγελο του Γεωργίου, Εντεταλµένο Περιφερειακό Σύµβουλο σε θέµατα Υγείας Π.Ε.Μεσσηνίας και ορίζουµε ότι όλα τα έγγραφα µε περιεχόµενο σε θέµατα ∆ηµόσιας Υγείας Π.Ε.Μεσσηνίας φέρουν την προσυπογραφή του”.

Αναβάθμιση παρά την …απόσταση

Η … μεγαλοψυχία του Περιφερειάρχη δείχνει για άλλη μια φορά ότι βάζει το γενικότερο κοινωνικό συμφέρον πέρα και πάνω από αντιδικίες, πολιτικές αποστάσεις και διαφωνίες κι αυτό είναι και το ζητούμενο – και ο ιατρός Άγγελος Χρονάς δικαιωματικά αναβαθμίστηκε σήμερα, παρά την απουσία της υπογραφής του από το κοινό κείμενο στήριξης στο συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη, αμέσως μετά την επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στην Τρίπολη.

Η απόφαση Τατούλη συσπειρώνει τους συμβούλους του και είναι μια κίνηση στην πολιτική σκακιέρα, που ρίχνει γέφυρες συνεννόησης με πολλούς αποδέκτες… .

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ

Τατούλης: Αναβάθμιση Χρονά παρά τη μη υπογραφή του στο κείμενο στήριξης
To Top