Βιβλίο

«Το ταξίδι των αναμνήσεων» – Ο Σταύρος Κουκάκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στην Καλαμάτα

Με Λιόλιο, Γιαννάκη και Θεοδωρακόπουλο  η παρουσίαση του βιβλίου «Το ταξίδι των αναμνήσεων»

Το νέο του βιβλίο «Το ταξίδι των αναμνήσεων» θα παρουσιάσει στην στην Καλαμάτα ο δημοσιογράφοςσυγγραφέας και πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο Blue center του ξενοδοχείου Elite, την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ.

Με την τιμητική παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) Βαγγέλη Λιόλιου, του Hall of Famer και Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) Παναγιώτη Γιαννάκη και του Προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Κουκάκη

«Το ταξίδι των αναμνήσεων» στο συνεδριακό χώρο του Blue Center του ξενοδοχείου Elite στην Καλαμάτα την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου (ώρα 19.30)

«Το Ταξίδι των Αναμνήσεων» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 20 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, ακολούθησε η παρουσίαση στις εγκαταστάσεις της Αρχαίας Ολυμπίας κατά την διάρκεια του 8ου Διεθνούς Αθλητικού Σχολείου, όπου απέσπασε τα θετικά σχόλια όλων των παρευρισκομένων, ενώ στον συγγραφέα απονεμήθησαν δύο βραβεία από τον ΠΣΑΤ στην θεσμοθετημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

 

«Το ταξίδι των αναμνήσεων» περιγράφει την ιστορία του μπάσκετ στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο τα τελευταία πενήντα χρόνια, καταγράφοντας – στο πέρασμα των ετών αυτών- την πορεία των ομάδων της Μεσσηνίας, της Αρκαδίας και της Λακωνίας στις εθνικές κατηγορίες και την παρουσία των κορυφαίων προσωπικοτήτων του αθλήματος.

Αυτό είναι το τρίτο βιβλίο μπάσκετ του Σταύρου Κουκάκη, μετά των δύο που προηγήθηκαν «Δέκα και Ένα Χρόνια Μπάσκετ» και «Η Ιστορία Ενός Σαραντάρη» τα οποία επίσης βραβεύθηκαν από τον ΠΣΑΤ (2002, 2016) και έχουν τιμητική θέση στο Μουσείο του Μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη.

 

  • Θα τηρηθούν αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα ασφαλούς προσέλευσης και παραμονής στον χώρο. Για την είσοδο στο χώρο απαιτείται υποχρεωτική επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης.

 

Mέσα στις 656 σελίδες του παρουσιάζονται όλες οι κορυφαίες στιγμές των ομάδων και οι αγώνες τους στις εθνικές κατηγορίες, οι κορυφαίοι παίκτες και οι καλύτερες παίκτριες που αναδείχθηκαν από την περιοχή, οι διεθνείς και οι επιτυχίες τους με τις εθνικές ομάδες, οι κορυφαίοι διαιτητές, με ένα σύνολο 850 φωτογραφιών και 140 ιστοριών να διανθίζουν αυτό το μπασκετικό ταξίδι…

 

 

«Το ταξίδι των αναμνήσεων» – Ο Σταύρος Κουκάκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στην Καλαμάτα
To Top