ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταξίδι με … ώτοστοπ για έναν σκύλο! Έκανε 1.500 χλμ

Ο Ράστι έκανε 1.500 χλμ με ωτοστόπ στην Αυστραλία

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, όμως η ιστορία του Ράστι είναι αληθινή, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται. Το μικρό αυστραλιανό τεριέ από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, «έκανε ωτοστόπ» σε έναν φορτηγατζή και ταξίδεψε σε απόσταση πάνω από 1.500χλμ…, ενώ οι ιδιοκτήτες του έλειπαν διακοπές!

Έως σήμερα, ξέραμε ότι ωτοστόπ κάνουν μόνο οι άνθρωποι. Όχι, πια, όμως. Ο Ράστι, ένα μικρό αυστραλιανό τεριέ από την Queensland, «έκανε ωτοστόπ» σε έναν φορτηγατζή και ταξίδεψε σε απόσταση πάνω από 1.500 χλμ., ενώ οι ιδιοκτήτες του έλειπαν διακοπές!
Όταν η Λόρα κι ο Στιούαρτ Σκάνταμορ αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στις αρχές Ιανουαρίου (μεσοκαλόκαιρο, στους Αντίποδες), άφησαν το σκυλάκι τους σε γείτονες, αλλά δεν υπολόγισαν ότι ο Ράστι είχε δικά του σχέδια.
Δραπέτευσε ο μικρούλης, αλλά ευτυχώς βρέθηκε στο σασί ενός φορτηγού το οποίο ανήκει σε κάποιον που λατρεύει τα σκυλιά, τον Πολ ΜακΝτάουελ.
«Καθόταν, κουλουριασμένος, στη ρόδα ενός φορτηγού. Του είπα «δεν μπορείς να τ’ αφήσεις εκεί», του είπα «δεν έχει νερό», του είπα «η θερμοκρασία θα πιάσει ταβάνι»» δήλωσε, στο 9NEWS, η σύντροφος του Πολ, η Χίδερ Ρέιντ.

video Atlas Tv

To Top