Αθλητισμός

Tάκης Σακελλαρόπουλος: Δεχτήκαμε αμφισβήτηση αλλά τα παιδιά παρουσιάστηκαν πολύ δυνατά

Ο Πανθουριακός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του τη φετινή σεζόν καθώς μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το Κύπελλο Μεσσηνίας και αναδείχθηκε νταμπλούχος σε μία σεζόν που ήδη σηματοδοτεί την ιστορία του.  Δύο χαρές μαζεμένες για τις “κουκουβάγιες” που κυνηγούσαν χρόνια τη διάκριση και τελικά τα κατάφεραν παρουσιάζοντας ένα ισχυρό σύνολο το οποίο σε λίγες μέρες θα κληθεί να διεκδικήσει και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ξεχωριστό ρόλο σε αυτούς τους δύο τίτλους έπαιξε ο προπονητής της ομάδας Τάκης Σακελλαρόπουλος, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και οδήγησε στην ομάδα στην επιτυχία δικαιώνοντας με αυτό τον τρόπο όσους τον επέλεξαν, ειδικότερα τον πρόεδρο Αγαθοκλή Χριστόπουλο.  Ο 49χρονος τεχνικός, ενίσχυσε το πνεύμα του νικητή σε μία ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους αλλά και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές  και πανηγύρισε μαζί τους την κατάκτηση του νταμπλ, σε μία σεζόν που έχει ακόμα έξι ακόμα πιο σημαντικά παιχνίδια για να ολοκληρωθεί.

Έχουμε μία αγαλλίαση τώρα και μία πολύ μεγάλη χαρά που πετύχαμε τους στόχους μας. Γιατί, ξέρετε είχαμε δεχτεί και λίγη αμφισβήτηση, αλλά τα παιδιά νομίζω ότι μέσα στο γήπεδο απέδειξαν ότι είναι πολύ δυνατά. Είχαμε μεγάλη συνοχή, γιατί όπως ξέρετε εμείς είμαστε μία ομάδα η οποία δεν έχουμε από έξω βοήθεια, εννοώ από φιλάθλους και κόσμο οπότε αυτές οι νίκες και τα τρόπαια παίρνουν μεγαλύτερη αξία για τα παιδιά, για τους παράγοντες, για τους προπονητές”, αναφέρει στο messinialive.gr o Τάκης Σακελλαρόπουλος, συνοψίζοντας τα συναισθήματα των τελευταίων ημερών .

-Πιστώνεστε το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάστηκε με πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, σε μία διαρκή άνοδο και στα πλέϊ-οφ ήταν καλύτερη ομάδα.

Εντάξει δεν μπορώ να βάλω το ποσοστό της επιτυχίας, δεν μπορώ να το θέσω. Αλλά να σας πω κάτι; Εγώ πήρα μία ομάδα με πολύ καλή οργάνωση, με πολύ καλούς παίκτες, πολύ καλά γυμνασμένη και να πω συγχαρητήρια και στον Γιώργο Κατσούλη και στον Γιώργο Καλόμαλο για αυτή την κατάσταση και μπορεί να βάλαμε το λιθαράκι κι εμείς ούτως ώστε να κάνουμε να πάρουμε από τους δύο τίτλους.”

-Τα αγωνιστικά ωστόσο δεν έχουν τελειώσει, τα καλύτερα είναι μπροστά. Πως βλέπετε τα μπαράζ που έρχονται; 

Τώρα έτσι όπως έχει γίνει το πρωτάθλημα, για να ανέβεις από την Α’ τοπική στη Γ’ Εθνική είναι σαν ανεβαίνεις δύο κατηγορίες. Πρέπει να παίξουμε με τους περισσότερους νομούς της Πελοποννήσου και με τα νησιά του Ιονίου. Θεωρώ όμως, και από όσο γνωρίζω, ότι είμαστε μία από τις καλές ομάδες μεταξύ των εφτά με πολλές πιθανότητες να ανέβουμε κατηγορία.”

-Φοβάστε το γεγονός ότι οι επιτυχίες ενδεχομένως να κατά κάποιο τρόπο αποπροσανατολίσουν τα παιδιά ή να τους αδειάσουν συναισθηματικά και να μην παρουσιαστούν το ίδιο δυνατοί και στα μπαράζ;

Οπωσδήποτε φοβόμαστε το πώς θα λειτουργήσει αυτό με την κατάκτηση των δύο τίτλων αλλά έχω εκπλαγεί από τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα γεγονότα οι ποδοσφαιριστές μου και νομίζω ότι έχουμε ένα χρονικό διάστημα 15-20 ημερών για να κάνουμε επανεκκίνηση”.

 

H δήλωση αμέσως μετά τον τελικό Κυπέλλου

 

To Top