ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταυτοποιήθηκαν δύο 24χρονοι για ληστεία που έγινε στην Καλαμάτα τον Μάρτιο

ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Σε βάρος δύο ακόμη ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία που έγινε στην Καλαμάτα, πριν από περίπου τρεις μήνες, στις 10 Μαρτίου του 2019. Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκαν μετά από συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο 24χρονοι ημεδαποί για τη συμμετοχή τους σε ληστεία σε βάρος δύο 17χρονων στην Καλαμάτα.
Αρχικά για την υπόθεση είχε συλληφθεί ένας 20χρονος ενώ αναζητούνταν οι άγνωστοι συνεργοί του.
Στο σπίτι του τότε οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει και κατασχέσει ένα αεροβόλο όπλο, αλλά και ένα taser, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό. Πλέον, η αστυνομική έρευνα κατέληξε και στους δύο 24χρονους, για τους οποίους σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

“Σε συνέχεια του από 10.3.2019 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τη σύλληψη ατόμου για ληστεία στη Μεσσηνία και την κατάσχεση, μεταξύ άλλων, ποσότητας κάνναβης, αεροβόλου πιστολιού, γεμιστήρα και συσκευής εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser), συμπληρωματικά, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμη δύο (2) ατόμων.

Πρόκειται για δύο 24χρονους ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας”.

Μ.Π.

Διαβάστε και αυτό:

Συνελήφθη 20χρονος για ληστεία δύο 17χρονων τα ξημερώματα στην Καλαμάτα

Ταυτοποιήθηκαν δύο 24χρονοι για ληστεία που έγινε στην Καλαμάτα τον Μάρτιο
To Top