Αθλητισμός

ΑΣ Ταεκβοντο Κυπαρισσίας: Ο Παν. Αλεξόπουλος βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Γ. Λεβεντάκη

Στον δήμαρχο Tριφυλίας ο προπονητής του ΑΣ και οι διακριθέντες αθλητές για το έτος 2021

Τον προπονητή Παναγιώτη Αλεξόπουλο και τον ΑΣ Ταεκβοντο Κυπαρισσίας για τις διακρίσεις που πέτυχαν στην χρονιά που φεύγει, βράβευσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης,

Παρουσία μελών του ΔΣ του συλλόγου και αθλητών που διακρίθηκαν με την αγωνιστική τους παρουσία, ο Δήμαρχος τίμησε τον προπονητή του συλλόγου για τη συμβολή του στο άθλημα και τη συνολική προσφορά του, στην εξέλιξη των αθλητών και του αθλητισμού γενικότερα.

Ο κ. Λεβεντάκης συνομιλώντας με τους αθλητές δήλωσε υπερήφανος που Μεσσήνιοι αθλητές όχι μόνο συμμετέχουν σε υψηλού επιπέδου πανελλήνιες διοργανώσεις αλλά διακρίνονται κιόλας κατακτώντας αρκετά μετάλλια, όπως έγινε στο Πανελλήνιο Κύπελλο που έγινε αρχές Δεκεμβρίου και ο σύλλογος κατέκτησε έξι μετάλλια ( 2 χρυσά οι Γκόρος Χαράλαμπος, Παναγιωτόπουλος Δημήτριος, 2 ασημένια οι Σπυροπούλου Φραντζέσκα, Ανδρουτσή Ιωάννα και 2 χάλκινα οι Κωνστσντόπουλος Αδάμ, Γεωργιόπουλος Κωνσταντίνος), προτρέποντας τους να μην σταματούν να προσπαθούν και να κυνηγούν τα όνειρα τους παρόλο τις δυσκολίες της εποχής.

Ευχήθηκε επίσης στο ΔΣ του συλλόγου να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να επιτύχει και τη νέα χρονιά σημαντικότερες διακρίσεις, τόσο σε πανελλήνια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όσο και σε διεθνείς διοργανώσεις, σημειώνοντας ότι θα είναι δίπλα στον σύλλογο για οτιδήποτε χρειαστεί.

Σε δήλωσή του ο προπονητής Παναγιώτης Αλεξόπουλος ανέφερε: Αυτή η τιμητική βράβευση ανήκει κατά το ήμισυ στους αθλητές του συλλόγου όπου αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες δούλεψαν σκληρά έθεσαν στόχους και τους κυνήγησαν με όλη την δύναμη τις ψυχής τους.

Ο ρόλος ο δικός μου είναι να τους αποδεικνύω συνεχώς τις δυνατότητες που έχουν όταν πιστεύουν στον εαυτό τους, να είμαι δίπλα τους και να τους καθοδηγώ στην επιτυχία.

Τέλος αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι οτι ο σύλλογος μας έχει μια διαχρονικότητα στις επιτυχίες, πρωτοστατεί ανάμεσα σε μεγάλους συλλόγους και κατακτά μετάλλια τόσο σε εθνικό επίπεδο όπως ειναι τα πανελλήνια πρωταθλήματα, όσο και σε διεθνές επίπεδο όπως ειναι το ασημένιο ευρωπαϊκό μετάλλιο που κατέκτησε η αθλήτρια Γιακουμοπουλου Αννα.”

Στην βράβευση παραβρέθηκαν η πρόεδρος του συλλόγου Ασπασία Γαραντζιώτη, ο αντιπρόεδρος Νικόλαος Μπουκαλης, η Γεν. Γραμματέας Χρύσα Θεοδωροπούλου, και ο Θεόδωρος Γκορος.

ΑΣ Ταεκβοντο Κυπαρισσίας: Ο Παν. Αλεξόπουλος βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Γ. Λεβεντάκη
To Top