Αθλητισμός

Tae Kwon Do: Ο Γκόρος ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα

Ο Χαράλαμπος Γκόρος, αθλητής του ΑΣ Tae Kwon Do Κυπαρισσίας και μαθητής του ΓΕΛ Κυπαρισσίας, κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -55 κιλών στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Tae Kwon Do που διεξήχθη στις Σέρρες στις 15 και 16 Μαΐου 2024.

Ο Γκόρος έδωσε 5 δυνατούς αγώνες στην κατηγορία του, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε οριακά από τον αντίπαλό του. Παρόλα αυτά, η 2η θέση αποτελεί μια σπουδαία επιτυχία για τον νεαρό αθλητή, ο οποίος μάλιστα είναι μαθητής της πρώτης Λυκείου και κατοχυρώνει με αυτή τη νίκη και την μοριοδότηση του για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ο προπονητής του Γκόρου, Παναγιώτης Αλεξόπουλος, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του αθλητή του, τονίζοντας ότι η διάκριση αυτή ήταν αναμενόμενη, καθώς ο Γκόρος έχει δείξει αφοσίωση, σκληρή δουλειά και πίστη στους στόχους του.

“Ο αρχικός στόχος επιτεύχθηκε!” δήλωσε ο Αλεξόπουλος. “Μένουμε προσηλωμένοι στην προπόνηση και εργαζόμαστε για ακόμα υψηλότερες διακρίσεις. Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται για τον Χαράλαμπο!”

To Top