ΕΥ ΖΗΝ

“Ο Ταΰγετος κερνάει και χορεύει” στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

MOYΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ

Με την εκδήλωση «Ο Ταΰγετος κερνάει και χορεύει» αποχαιρετά το 2017 η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, στις 9.30 το πρωί, στο χώρο πώλησης Βιολογικών Προϊόντων της Κ.Α.Κ. και περιλαμβάνει μουσική και τραγούδια από το συγκρότημα «Σπονδές», παραδοσιακούς χορούς από το Σύλλογο Απανταχού Λαδαίων και κεράσματα.

Τα κεράσματα θα είναι προσφορά των Πολιτιστικών Συλλόγων Αλαγονίας, Αρτεμισίας, Καρβελίου, Λαδά, Νέδουσας και του Λαογραφικού Συλλόγου «Η Κουτσαβίτικη Φορεσιά».

Ειδικότερα, θα προσφερθούν στους επισκέπτες της Αγοράς χόντρος, κουταλίδες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, χαλβάς και τσίπουρο καυτό με μέλι.

Υπενθυμίζεται, πως και το πρωί του Σαββάτου- όπως κάθε Σάββατο- θα βρίσκεται στην Κεντρική μας Αγορά ο Άγιος Βασίλης, για να δώσει χαρά στα παιδιά.

Ο Γιάννης Μπάκας

ΧΩΡΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας Γιάννης Μπάκας, μιλώντας στο MessiniaLive.gr τόνισε πως κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας ΑΕ ΟΤΑ στις 27 Δεκεμβρίου 2017, αποφασίσθηκε, ένεκα της οικονομικής ύφεσης, να μη γίνουν αυξήσεις κατά το 2018 στα μισθώματα των καταστημάτων, αλλά και των θέσεων πώλησης της Δημοτικής και Λαϊκής Αγοράς. Επίσης, εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2018 και το τεχνικό πρόγραμμα της Εταιρείας.

To Top