ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συστράτευση ακόμα 12 στελεχών με τον Τσώνη στον Δήμο Μεσσήνης

ΤΣΩΝΗΣ: “Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 300%”

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, υπερήφανος και συγκινημένος δήλωσε σήμερα πως είναι ο δημαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης από τη μεγάλη συμμετοχή και την πρόθεση στελεχών και δημοτών να συμμετάσχουν στην παράταξή του.

Το αυτοδιοικητικό “τσουνάμι” στήριξης στον Γιώργο Τσώνη συνεχίζεται καθώς μετά τα 14 αυτοδιοικητικά στελέχη της Αντιπολίτευσης, που προσχώρησαν τον Ιούνιο στην παράταξη Τσώνη, σήμερα ο δήμαρχος έδωσε στη δημοσιότητα Δήλωση στήριξής του από 12 ακόμα αυτοδιοικητικούς, επιχειρηματίες, αγρότες και δημότες Μεσσήνης.

Στην δήλωσή τους οι 12 αναφέρουν τα εξής:

“Με αίσθημα ευθύνης, αναγνωρίζοντας την προσφορά της παράταξης της πλειοψηφίας του Δήμου μας, “Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Δήμου Μεσσήνης”, συστατευόμαστε στο πλευρό του Δημάρχου κ.Γιώργου Τσώνη, ενισχύοντας τις προσπάθειές του για ένα καλύτερο αύριο”

Τη δήλωση-συστράτευση υπογράφουν οι:

1. Δουρούμης Δημήτριος– Μεσσήνης, Αυτοδιοικητικός πρόεδρος Δ.Σ. Μεσσήνης και Δημοτικός Σύμβουλος επί σειρά ετών
2. Κουτσοδημητρόπουλος Χρήστος– Πεταλίδι, Γεωπόνος
3. Πράνταλος Στάθης-Μεσσήνη, Εφοριακός
4. Βουτιέρος Γεώργιος-Αίπεια, Εφοριακός
5. Κασιμιώτης Αντώνιος-Αίπεια, Πολιτικός Μηχανικός
6. Καπακλής Βασίλειος-Πεταλίδι, Αγρότης
7. Καίσαρης Δημήτριος-Μεσσήνη, αυτοδιοικητικός
8. Τσαμπούκος Παναγιώτης-Χράνοι, πρώην υπέυθυνος Τεχνικού Τμήματος ΤΕΙ Καλαμάτας-συνταξιούχος
9. Γκαιδόγιαννης Παναγιώτης– Ανδριανή, επιχειρηματίας
10. Δρακόπουλος Γεώργιος– Χαραυγη, επιχειρηματίας
11. Τυροκόμος Αριστείδης– Δάρα, αυτοδιοικητικός
12. Βογιατζή Αντωνία– Πεταλίδι, αντιπρόεδρος συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πεταλιδίου

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ-ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο δήμαρχος μίλησε και άλλα ακόμα ονόματα δημοτών που έρχονται και προανήγγειλε “μεγάλα ονόματα και εκπλήξεις”, που θα ανακοινώσει στα μέσα Ιανουαρίου.

“Ο κόσμος αναγνωρίζει τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και τις δικές μου. Ίσως να είμαστε και ο μοναδικός συνδυασμός στην Ελλάδα που η προσφορά για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια έχει ξεπεράσει το 300%”

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε με αυτά τα λόγια στην πρόθεση και το έκδηλο ενδιαφέρον που υπάρχει για συμμετοχή, σε αντιπαραβολή μάλιστα με την προηγούμενη φορά που αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του, μιας και όπως είπε, έβαλε τελευταίος και έκανε αγώνα δρόμου για να καλύψει τις προβλεπόμενες από τον νόμο θέσεις “και παρακαλάγαμε ό,τι υπήρχε”, είπε χαρακτηριστικά.
“Είμαι 32 χρόνια στην αυτοδιοίκηση. Πάντα προσπαθούσαμε να στήσουμε συνδυασμούς”, συμπλήρωσε, μην κρύβοντας τη χαρά και τον ενθουσιασμό του, για την αποδοχή που έχει στους δημότες Μεσσήνης, αλλά και για το “τσουνάμι” στήριξης που μεγαλώνει, έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Μ.Π.

Διαβάστε και αυτό:

Αυτοδιοικητικό “τσουνάμι” υπέρ Τσώνη

To Top