ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Απολογισμός από τους βουλευτές των 3 ετών διακυβέρνησης

Την πίτα του έκοψε απόψε το βράδυ ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, παρουσία των αναπληρωτών υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης και Εξωτερικών, Αλέξη Χαρίτση και Γιώργου Κατρούγκαλου, αλλά και των βουλευτών Γιώτας Κοζομπόλη και Πέτρου Κωνσταντινέα.

Στην κατάμεστη αίθουσα του REX πλήθος κόσμου, φίλοι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας παρακολούθησαν τους χαιρετισμούς των υπουργών και την ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση.

ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, Τάσος Πολυχρονόπουλος ανέλαβε να κόψει την πίτα, αφιερώνοντας με σειρά το πρώτο κομμάτι σε όσους συμπολίτες μας έχουν πληγεί από την κρίση, το δεύτερο στην Κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα που “σηκώνει και το μεγαλύτερο βάρος”, και τα επόμενα κομμάτια στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας και στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιώργος Κατρούγκαλος:”Όσοι προσδοκούσαν ότι θα ήμασταν μια αριστερή παρένθεση ή μια αποτυχημένη παρένθεση έχουν ήδη διαψευστεί”

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε πως χρονίζοντα προβλήματα η κυβέρνηση τα λύνει από την πλευρά της Αριστεράς, δηλαδή με πρόνοια για τους αδύναμους και με βάση ένα νέο παραγωγικό μοντέλο. Για το Σκοπιανό είπε “ότι ακολουθούμε μια λύση που είχε ευρύτατη συναίνεση ήδη από το 2007 με μοναδική εξαίρεση τις ακροδεξιές φωνές, που δυστυχώς βρίσκουν ακόμα έρεισμα και φαίνεται να προσανατολίζουν γενικότερα το καράβι της ΝΔ”.

Γιώτα Κοζομπόλη: “Το 2018 να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα στο πρόγραμμα που θα φτιάξουμε

“Τα καταφέραμε καλά”, δήλωσε η Γιώτα Κοζομπόλη κάνοντας με τη σειρά την έναν μικρό απολογισμό της τριετίας της Κυβέρνησης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι “προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο το χρέος, όχι μόνο τα προβλήματα της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, αλλά να βάλουμε και τη χώρα σε τροχιά εκσυχρονισμού”.

Κωνσταντινέας: Η μεγαλύτερη παρακαταθήκη της Αριστεράς η έξοδος από τα μνημόνια”

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής Πέτρο Κωνσταντινέας, που επεσήμανε πως συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές “σήμερα τα πρόσωπα είναι πολλά και χαμογελαστά”.

“Περάσαμε πολλά εμπόδια, πέσαμε και σηκωθήκαμε και το καλοκαίρι τερματίζουμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωνσταντινέας.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας στάθηκε στο γεγονός ότι η Κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα είχε να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα πολλά μέτωπα, ωστόσο τα κατάφερε και το 2018 θα είναι έτος ορόσημο για τη χώρα, αφού, όπως είπε, θα βγούμε επιτέλους από τα μνημόνια και “αυτή η έξοδος είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη της Αριστεράς, και αυτό ανήκει σε όλους σας”.
“Αν δεν είχαμε εσάς δεν θα είχαμε τη δύναμη να αντέξουμε”, δήλωσε ο Πέτρος Κωνσταντινέας, ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους.

Oι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί ήταν η διευθύντρια του ΙΚΑ Καλαμάτας Βαγιούλα Αγαδάκου και ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος που πήραν ενθύμιο από ένα βιβλίο.

To Top