ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: “Το Αεροδρόμιο Καλαμάτας είναι και θα παραμείνει σε δημόσιο έλεγχο”

“ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΔΙΤ”

Ξεκάθαρη είναι η τοποθέτηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας αναφορικά με τις δηλώσεις Κατρούγκαλου κατά την επίσκεψή του το Σάββατο στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας, επισημαίνοντας ότι αυτές δεν αποδόθηκαν σωστά, καθώς πρόθεση της Κυβέρνησης είναι το Αεροδρόμιο Καλαμάτας να εκσυγχρονιστεί με εθνικούς πόρους και προς αυτό καταβάλλονται προσπάθειες. “Το Αεροδρόμιο είναι και θα παραμείνει σε δημόσιο έλεγχο”, υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Με αφορμή διάφορα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας, το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, διευκρινίζει πως οι δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών και βουλευτή Μεσσηνίας κ. Γιώργου Κατρούγκαλου για το ενδεχόμενο σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα για την αναβάθμιση και αξιοποίηση του αεροδρομίου της Καλαμάτας δεν αποδόθηκαν σωστά.
Το αεροδρόμιο της Καλαμάτας είναι και θα παραμείνει σε δημόσιο έλεγχο. Από τα συναρμόδια υπουργεία καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες ώστε η αναβάθμιση και αξιοποίησή του να γίνει με εθνικούς πόρους.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η κυβερνητική επιλογή κατηγορείται ευθέως από κορυφαίους παράγοντες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίοι αναφανδόν τάσσονται υπέρ των ΣΔΙΤ”,καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας”.

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: “Το Αεροδρόμιο Καλαμάτας είναι και θα παραμείνει σε δημόσιο έλεγχο”
To Top