ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντελεστές Ελληνοφρένειας: Είναι η 2η φορά στα χρονικά της ελληνικής TV που κόβεται βιαίως μια σατιρική εκπομπή

Η σατιρική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» κόπηκε ξαφνικά από τον Alpha.
Με ένα μήνυμα στα social media οι συντελεστές ανακοίνωσαν την αυλαία της εκπομπής

Εκτός του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha βρέθηκε η «Ελληνοφρένεια», όπως ενημέρωσαν το απόγευμα της Τετάρτης οι συντελεστές της εκπομπής.
Συγκεκριμένα, με μια σύντομη ανάρτηση στο Twitter, το επιτελείο της «Ελληνοφρένειας» ανέφερε πως ο Alpha «έκοψε» αιφνιδίως την εκπομπή από το πρόγραμμά του.
Μάλιστα, οι συντελεστές της «Ελληνοφρένειας», χωρίς να αναφέρουν τους λόγους για την απόφαση του σταθμού, σημείωσαν λήφθηκε αφού είχε γυριστεί και μονταριστεί η τελευταία εκπομπή.

Το μήνυμα της «Ελληνοφρένειας»:
«Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον ALPHA_TV! Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί και μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα».

Μέσα από τη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον Real fm είπαν: «Είναι η δεύτερη φορά στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης που κόβεται βιαίως μια σατιρική εκπομπή. Πρώτη φορά ήταν με την εκπομπή της Μαλβίνας. Δεν υπάρχει βέβαια συσχετισμός αλλά είναι ένα γεγονός. Όταν εμείς πήγαμε στον Alpha κόπηκαν οι Οικογενειακές Ιστορίες, τώρα που κοπήκαμε εμείς αρχίζουν πάλι οι Οικογενειακές Ιστορίες».

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης που υποδυόταν τον τσολιά είπε: «Ζητώ από τον Χατζηνικολάου να με βγάλει ντυμένο Τσολιά το βράδυ να σπάσω τη σιωπή μου. Η εκπομπή κόπηκε για λόγους αισθητικής. Τον τελευταίο καιρό το κλίμα ήταν κακό, σε αντίθεση με το πώς ήταν το κανάλι παλαιότερα όταν είχαμε πτώση στα νούμερα. Τότε είχαμε αλλάξει ώρα. Αν θες να κρατήσεις σατιρική εκπομπή υπάρχουν λύσεις, μπορείς να αλλάξεις ώρα, να ρίξεις το μπάτζετ. Αν θες μια τέτοια εκπομπή βρίσκεις τρόπο.

Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας, μονάχα λογοκρίνεται. Το κλίμα είναι το βασικότερο κριτήριο για εμάς, ειδικά έτσι όπως είναι τα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια με τις ώρες εργασίας και τις πληρωμές. Αν δεν είναι καλό το κλίμα δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο. Έτσι, δεν προλάβαμε καν να κάνουμε το τελευταίο επεισόδιο όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, είχαμε ένα άγαρμπο τέλος.

Καταλαβαίνουμε ότι δεν χωράμε εκεί. Δεν χωράμε πουθενά όπως λέει και ο φίλος Αγγελάκας. Προφανώς και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους τεχνικούς του καναλιού, δεν προλάβαμε καν να τους αποχαιρετίσουμε. Θα τους ξαναβρούμε στο μέλλον αλλού και τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία, ανέφεραν».

Από

Συντελεστές Ελληνοφρένειας: Είναι η 2η φορά στα χρονικά της ελληνικής TV που κόβεται βιαίως μια σατιρική εκπομπή

Συντελεστές Ελληνοφρένειας: Είναι η 2η φορά στα χρονικά της ελληνικής TV που κόβεται βιαίως μια σατιρική εκπομπή
To Top