Υγεία

Συνεργασία της ιδιωτικής κλινικής City Hospital και της εταιρείας Omnigen A.E..

H Omnigen A.E. είναι είναι µια σύγχρονη και ολοκληρωµένη Ελληνική εταιρεία βιοτεχνολογίας. Δραστηριοποιείται στον χώρο της κρυοσυντήρησης βλαστοκυττάρων (οικογενειακή τράπεζα βλαστοκυττάρων). Θέλοντας να παρέχει στον άνθρωπο τα πραγµατικά οφέλη της επιστήµης µέσα από τη διαρκή εξέλιξη, παρέχει πλήρεις και εξειδικευµένες υπηρεσίες.
Σχολιάζοντας την επίτευξη της νέας αυτής συνεργασίας, ο εκπρόσωπος του City Hospital κ. Γεώργιος Τασσιόπουλος επισήµανε: «Η έναρξη της συνεργασίας µεταξύ City Hospital και Omnigen Α.Ε., της πρώτης αδειοδοτηµένης οικογενειακής τράπεζας φύλαξης στην χώρα µας, ολοκληρώνει το επιθυµητό πλέγµα υπηρεσιών για τη µέλλουσα µητέρα, έτσι ώστε να αισθάνεται ασφαλής και να λαµβάνει πρωτοποριακές – καινοτόµες υπηρεσίες υγείας στον τόπο διαµονής της. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται και ο πάγιος σκοπός της ιδιωτικής κλινικής City Hospital, για ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στον τόπο διαµονής, για τις µέλλουσες µητέρες που θα µας εµπιστευτούν».
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Omnigen ΑΕ µέσω του City Hospital περιλαµβάνουν:
Έλεγχο, επεξεργασία και κρυοσυντήρηση οµφαλικού αίµατος και ιστού οµφαλίου λώρου.

Στο πλαίσιο αυτό της συνεργασίας, θα διεξαχθεί ενημερωτικό σεμινάριο στις 30 Σεπτεμβρίου στις 19:00, με θέμα: Ομφαλικό αίμα: δυνατότητες κι επιλογές, στο Πρότυπο Κέντρο Μητέρα Παιδί στη Χρ. Παγώνη 10 στην Καλαμάτα

To Top