Αθλητισμός

Συνεργασία Πανθουριακού-ΜΓΣ-Αίαντα Καλ. προανήγγειλε ο Αγαθ. Χριστόπουλος

Πολυεπίπεδη συνεργασία μεταξύ Πανθουριακού, Μεσσηνιακού και Αίαντα Καλαμάτας βρίσκεται στα σκαριά, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Παλληξουριακό.

Ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας δεν έδωσε λεπτομέρειες παραπέμποντας σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί το προσεχές διάστημα αλλά το project αφορά συνεργασία σε επίπεδο Ακαδημιών αλλά και ομάδων έχοντας ως βάση το γήπεδο Μεσσηνιακού που αποκτά νέα όψη με την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα.

Σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική πρεμιέρα της ομάδας στα play-off ανόδου, ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος σημείωσε πως η διαδικασία είναι μία γιορτή για το σύλλογο και όπως σημείωσε η ομάδα θα παλέψει τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει μέχρι το τέλος.

Διέκρινα μία κατήφεια στα αποδυτήρια εξαιτίας του ισόπαλου αποτελέσματος αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα. Θα παλέψουμε τις πιθανότητες μας για την άνοδο μέχρι το τέλος και ελπίζω να μην έχουμε άλλες ατυχίες όπως σήμερα με τους τραυματισμούς”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των νταμπλούχων.

Δημοφιλέστερα

To Top