Το δικό μου Σχολείο

Συνεργασία Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Ξεκινά τον Νοέμβριο το μοριοδοτούμενο πρόγραμμα “Κλιματική Αλλαγή-Περιβάλλον-Πολιτισμός”

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές του μοριοδοτούμενου προγράμματος του ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τίτλο «Κλιματική Αλλαγή-Περιβάλλον- Πολιτισμός».

Πρόκειται για το 1ο πρόγραμμα ΚΕΔΙΒΙΜ το οποίο στοχεύει στην επαφή των εκπαιδευομένων με θέματα που αφορούν το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή και την επίδραση στον πολιτισμό, και να τον προσεγγίσουν μέσα από ένα ευρύ, σύγχρονο, θεωρητικό, επιστημονικό και τεχνολογικό πλαίσιο.

Απευθύνεται σε εν ενεργεία επαγγελματίες στον χώρο της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, της διαχείρισης και της προστασίας της πολιτισμικής κληρονομιάς. Επαγγελματίες κλάδων των θεωρητικών και θετικών επιστημών που επιθυμούν επιμόρφωση, και διερευνούν να συνδυάσουν το επάγγελμά τους με το χώρο του πολιτισμού. Προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, διδακτορικούς φοιτητές καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να γνωρίσει τον ξεχωριστό, σύγχρονο κόσμο των Τεχνολογιών για τον Πολιτισμό.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 300 διδακτικές ώρες (30 εβδομάδες).
Πληροφορίες του προγράμματος θα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.iek-orizon.gr/seminar/klimatiki-allagi-perivallon-politismos

Έναρξη του προγράμματος: 6 Νοεμβρίου 2023
Επιστημονικός Υπεύθυνος: Ζαχαριάς Νικόλαος, Καθηγητής Τμήματος Ιστορίας
,Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών

Συνεργασία Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Ξεκινά τον Νοέμβριο το μοριοδοτούμενο πρόγραμμα “Κλιματική Αλλαγή-Περιβάλλον-Πολιτισμός”
To Top