ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη από την ΟΠΚΕ Μεσσηνίας 21χρονος για κλοπές σε χωριά της Καλαμάτας

ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 3 ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 21χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι ο 21χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 16.7.2019 έως και χθες (19.7.2019), σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας διέπραξε συνολικά τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε αποθήκες και αγροικία ημεδαπών και μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε αγρόκτημα ημεδαπού, από όπου αφαίρεσε συνολικά ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρολογικό υλικό, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία, συνολικής αξίας -3.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκε ένα χάλκινο αντικείμενο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Συνελήφθη από την ΟΠΚΕ Μεσσηνίας 21χρονος για κλοπές σε χωριά της Καλαμάτας
To Top