ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζονται οι περιοδείες Βασιλόπουλου σε γειτονιές της Καλαμάτας-Συναντήσεις και με φορείς

Οι συναντήσεις του Δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάση Βασιλόπουλου, με πολίτες και φορείς του Δήμου, συνεχίστηκαν χθες, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023.


Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», επισκέφτηκε χθες το πρωί δημόσιες υπηρεσίες και δομές υγείας, ενώ το απόγευμα είχε συναντήσεις με πολίτες σε γειτονιές της πόλης και εκπροσώπους της ιατρικής κοινότητας.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) Καλαμάτας, ενώ ακολούθησαν επισκέψεις και συζητήσεις με τις διοικήσεις και εκπροσώπους εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας καθώς και στις διοικητικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ Καλαμάτας.

Το απόγευμα, ο κ. Βασιλόπουλος, μίλησε σε συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Ομήρων Γερμανίας (Τσώλη) και ακολούθως σε συγκέντρωση που οργανώθηκε στην περιοχή της πατρικής οικίας του στην Αγ. Τριάδα.

Ο Δήμαρχος και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», αναφέρθηκε στο έργο που έχει υλοποιηθεί από τη Δημοτική Αρχή καθώς και στο πρόγραμμα του συνδυασμού του για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο. Ο κ. Βασιλόπουλος, μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις τοποθετήσεις τους, στα θέματα καθημερινότητας αλλά και στα έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων σε γειτονιές της Καλαμάτας, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις πολιτών.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο κ. Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, είχε εποικοδομητικές συζητήσεις με τους Προέδρους και μέλη των Δ.Σ. τόσο του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, όσο και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, όπου μεταξύ άλλων επιβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και της ιατρικής κοινότητας της περιοχής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ – ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Αύριο, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, οι συναντήσεις του Δημάρχου Καλαμάτας και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου, Θανάση Βασιλόπουλου, θα συνεχιστούν με φορείς της πόλης. Ακολουθεί το πρόγραμμα επισκέψεων:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 14/09/2023

ΠΕΜΠΤΗ
14/9/2023

ΠΡΩΙ
10:30 Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας
11:00 Τελωνείο Καλαμάτας
11:30 Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας
12:30 Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας
13:30 Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας

Συνεχίζονται οι περιοδείες Βασιλόπουλου σε γειτονιές της Καλαμάτας-Συναντήσεις και με φορείς
To Top