Αθλητισμός

Συνεχίζεται κανονικά η Super League 2, αίτημα για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στις 18 Ιουνίου

Στο ΔΣ που έλαβε χώρα την Τετάρτη (22/3) αποφασίστηκε να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ συζητήθηκε και η οικονομική ενίσχυση με θετικά μηνύματα.

Τα προσδοκόμενα έσοδα και η συνέχιση του πρωταθλήματος ήταν τα ζητήματα που συζητήθηκαν στο ΔΣ της Τετάρτης (22/3) στη Super League 2.

Με το αίτημα που στάλθηκε από τη Super League 2 στις FIFA/UEFA φαίνεται πως υπάρχει διάθεση από τις Ομοσπονδίες για οικονομική ενίσχυση, ενώ θετικό κλίμα εισπράττεται και από την πλευρά των χορηγών.

Επίσης καλά μηνύματα έρχονται και από την ΕΡΤ που καλύπτει τηλεοπτικά το πρωτάθλημα καθώς το κρατικό κανάλι είναι θετικό για να δώσει τα ποσά που έχουν συμφωνηθεί για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Έπειτα από τα παραπάνω, στο κρίσιμο ΔΣ που έλαβε χώρα την Τετάρτη, αποφασίστηκε το πρωτάθλημα της Super League 2 να συνεχιστεί κανονικά.

Μάλιστα η Λίγκα θα στείλει αίτημα στην ΕΠΟ ώστε το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί στις 18 Ιουνίου, κάτι που αν συμβεί, τότε θα μπουν και δύο εμβόλιμες αγωνιστικές.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ η Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, τα μέλη του οποίου ενημερώθηκαν για τα εξής θέματα:

1) Συνάντηση του Προέδρου κ. Μαρτσούκου με τον ομόλογό του της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο, όπου ο τελευταίος συμφώνησε να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων για την οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας.

2) Αποφασίστηκε η αποστολή αιτήματος στην ΕΠΟ για παράταση στην ημερομηνία λήξης του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 από 28 Μάϊου σε 18 Ιουνίου 2023.

3) Θα σταλεί στις ΠΑΕ σχέδιο συνέχισης του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, καθώς μετά την αναστολή του οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης των αγώνων της κανονικής διάρκειας συμπίπτουν με τις προαγωγικές και Πανελλήνιες εξετάσεις».

Συνεχίζεται κανονικά η Super League 2, αίτημα για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στις 18 Ιουνίου
To Top