Μουσική

Συνεχίζεται απόψε το 9ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών στη Μεσσήνη

Ξεκίνησε την Τρίτη 25 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο του πάρκου Μεσσήνης, το Αντάμωμα των Φιλαρμονικών που οργανώνει ο Δήμος Μεσσήνης για 9η χρονιά.


Μετά απ’ το καλωσόρισμα της συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης και υπεύθυνης της Φιλαρμονικής του Δήμου Λίνας Καμαρινοπούλου, το πρόγραμμα ξεκίνησε με τη Δημοτική Φιλαρμονική Κορινθίων Κ.Ε.Π.ΑΠ., η οποία παρουσίασε ένα άψογο πρόγραμμα όπως άλλωστε συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Φιλαρμονικής Μεσσήνης.
Η βραδιά έκλεισε η Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης, η οποία παρουσίασε ένα σύντομο πρόγραμμα έκπληξη με υποσύνολο σαξοφώνων (σαξοφωνιάτα).


Στην έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των νεαρών πιλότων της Π.Α. που έχασαν τη ζωή τους στην Κάρυστο, από την πτώση του canadair.


Το 9ο Αντάμωμα συνεχίστηκε και χθες, στις 9 μ.μ., με τη συμμετοχή των Δημοτικών Φιλαρμονικών Μεσσήνης και Πύλου Νέστορος στο αμφιθέατρο του πάρκου Μεσσήνης. Σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουλίου, ολοκληρώνεται με την πρώτη Φιλαρμονική που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, τη Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Ζακυνθίων, η οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης, μπροστά στην είσοδο του πάρκου.

Συνεχίζεται απόψε το 9ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών στη Μεσσήνη
To Top