ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνδικάτο Υπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα Μεσσηνίας: Να καλύψει το κράτος άμεσα και στο ακέραιο όλα τα έξοδα για τη μικρή Αναστασία

Χαιρετίζει το κύμα αλληλεγγύης των Καλαματιανών και όχι μόνο για την μικρή Αναστασία- “Να αναλάβουν τις ευθύνες τους Κυβέρνηση και αρμόδιοι φορείς” ώστε να καλυφθούν τα έξοδα που θα απαιτηθούν για την μετάβαση και επέμβαση της 7χρονης στις ΗΠΑ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ

Το Συνδικάτο υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα Νομού Μεσσηνίας χαιρετίζει το κύμα αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί από εργαζομένους και βιοπαλαιστές της Καλαμάτας, προκειμένου η 7χρονη Αναστασία, μαθήτρια της Β τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, να μεταβεί στις ΗΠΑ και να κάνει επέμβαση στον εγκέφαλο.

Καλούμε την κυβέρνηση όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να πάψουν να κρύβονται πίσω από το αγνό αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς του Καλαματιανού λαού και να καλύψουν άμεσα και στο ακέραιο όλα τα έξοδα που απαιτούνται ώστε η μικρή Αναστασία να έχει την καλύτερη δυνατή και εξειδικευμένη περίθαλψη.

“Να κινητοποιηθούν άμεσα ώστε να μεταβεί το μικρό κορίτσι και η οικογένεια της στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στις ΗΠΑ το συντομότερο δυνατόν για να μπορέσει να παλέψει με όσο το δυνατόν καλύτερους όρους και να βγει νικήτρια στην μάχη που δίνει για την υγεία της”

Οι ευθύνες όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα για την άθλια κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας και τη διάλυση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων είναι τεράστιες. Η λογική που αντιμετωπίζει ως κόστος τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και διαπερνάει όλο τον κρατικό μηχανισμό αφήνει τα φτωχά λαϊκά στρώματα και την υγεία τους, εκτεθειμένους στην πανδημία αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες ασθένειες.

Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης, όλα τα σωματεία και τους συλλόγους να απαιτήσουν να μεταβεί το μικρό κορίτσι και η οικογένεια της στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στις ΗΠΑ με έξοδα του κράτους.

Να παλέψουμε όλοι μαζί ενάντια στις επιδιώξεις της κυβέρνησης που μετακυλίει όλες τις υποχρεώσεις της στην ατομική ευθύνη και επιδιώκει να μετατραπεί η συλλογική κατάκτηση της προστασίας των εργαζομένων και της λαϊκής οικογένειας εδώ και πάνω από έναν αιώνα, από κοινωνική, σε ατομική υπόθεση.

Συνδικάτο Υπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα Μεσσηνίας: Να καλύψει το κράτος άμεσα και στο ακέραιο όλα τα έξοδα για τη μικρή Αναστασία
To Top