Αθλητισμός

Σύνδεσμος διαιτητών Μεσσηνίας: Μηδενική ανοχή στην βία

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών ποδοσφαίρου Μεσσηνίας πήρε θέση για το επεισοδιακό παιχνίδι στην Πύλο, μεταξύ του Τσικλητήρα και της Αβίας, στο οποίο ο ρέφερι Ι. Καυκάς κατήγγειλε πως δέχτηκε μπουκάλι μετά τη λήξη του αγώνα και το φύλλο αγώνα έκλεισε στο αστυνομικό τμήμα Πύλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“O Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Παρακολουθεί από την αρχή τις αγωνιστικής χρονιάς να γίνονται φραστικές επίθεσης στα μέλη μας είτε στον αγωνιστικό χώρο είτε μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, είχαμε αποφασίσει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους θεωρώντας ότι αυτό θα ωφελήσει κάποιοι να συνειδητοποιήσουν τον ρόλο τους σε αυτό το δύσμοιρο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Απεναντίας κάποιοι το εκλάβανε σαν αδυναμία με αποτέλεσμα την κορύφωση των επιθέσεων με άνανδρη βιαιοπραγία ενάντιων συνάδελφου μας, έχοντας δώσει χρόνο τόσο στα αδερφά σωμάτια στην νεοσύστατη Επιτροπή Διαιτησίας όσο και σε οποίους ασχολούνται μετά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Σας γνωστοποιούμε την πρόθεση μας για μηδενική ανοχή οποιουδήποτε αλλού κρούσματος , καλούμε όλους τους φορείς να αναλάβουν άμεσα δράση αυτές τις άγιες μέρες διότι οι αγωνιζόμενοι ερασιτέχνες διαιτητές υπερβάλουν εαυτό προσπαθούμε για το καλύτερο κάνοντας πολλά λάθη και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε ανθρώπινα λάθη σαν ερασιτέχνες που είμαστε.

Είμαστε όλοι εδώ (ομάδες παράγοντες διαιτητές φίλαθλοι ) γιατί είμαστε ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου και το αγαπάμε προστατέψτε αυτό που αγαπάμε γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε.

ΕΚ ΤΟΥ Δ/Σ”

Σύνδεσμος διαιτητών Μεσσηνίας: Μηδενική ανοχή στην βία
To Top