ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήθηκε με Γεωργιάδη και Θεοδωρικάκο ο Νίκας

Η ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ – ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Στην Αθήνα μετέβη το Σάββατο το πρωί ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκλεγείς Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και συναντήθηκε σε προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, και στη συνέχεια με τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.

Σήμερα εξέδωσε την λακωνική ανακοίνωση που έχει ως εξής:
“Συναντήθηκα χθες, Σάββατο 3 Αυγούστου, στην Αθήνα, με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και στη συνέχεια με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Κατά τις συναντήσεις αυτές, συζητήσαμε ζητήματα οργανωτικά, λειτουργικά και αναπτυξιακά, που αφορούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”.

Ο Παναγιώτης Νίκας σε δήλωσή του στο Messinialiave τόνισε: “Μέχρι να αναλάβω τα καθήκοντα στην Περιφέρεια θα έχω συνατηθεί σχεδόν με όλους τους Υπουργούς! Και ειδικά με όσους σχετίζονται με τα θέματα της Περιφέρειας, δηλαδή με τον κ. Καραμανλή, με τον κ. Κικίλια και σήμερα είδα τους κ. Θεοδωρικάκο και Γεωργιάδη σε άριστο κλίμα και είχαμε μακρά συνεργασία. Μάλιστα ο Υπουργός Εσωτερικών, μέσα στον Αύγουστο και πριν την ορκωμοσία μας, θα έχει επισκεφτεί τη Μεσσηνία”.

 

* Η φωτό είναι από προηγούμενη συνάντηση.

Συναντήθηκε με Γεωργιάδη και Θεοδωρικάκο ο Νίκας
To Top