ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση Βασιλόπουλου με τους απολυμένους του Ασύλου και τους επικεφαλής των παρατάξεων

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ

O Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος – όπως είχε δεσμευθεί κι ανακοινώσει στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο – συγκάλεσε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του στο Δημαρχείο συνάντηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, καθώς και με τους 5 απολυμένους εργαζόμενους του Ασύλου Ανιάτων.
Η παράταξη του Μανώλη Μάκαρη είχε φέρει μάλιστα σχετικό ψήφισμα για το θέμα αυτό και ο Δήμαρχος ήθελε – πριν γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις και τοποθετήσεις – να ενημερωθεί διεξοδικά για το θέμα που προέκυψε στις αρχές του 2020.
Από την συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν οι κύριοι Κοσμόπουλος, Τζαμουράνης, Μάκαρης, Κουζή, Οικονομάκος, Αντωνόπουλος, με την Μαρία Οικονομάκου που απουσιάζει στο εξωτερικό να την εκπροσωπεί ο Δημ.Σύμβουλος Γιάννης Ζαφειρόπουλος, και μετά από αρκετές ερωτήσεις που υπέβαλαν όλοι προς τους πρώην εργαζόμενους του Ασύλου, προέκυψε ότι η σύνθεση και τα δυο μέλη που έχει ορίσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή στο Δ.Σ. του Ασύλου, δεν ήταν σε γνώση του Δημάρχου και όλοι μαζί συμφώνησαν στο επόμενο Δ.Σ. να συζητηθεί το θέμα.

Συνάντηση Βασιλόπουλου με τους απολυμένους του Ασύλου και τους επικεφαλής των παρατάξεων

Δημοφιλέστερα

To Top