ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Βασιλόπουλου με εθελοντικούς ομάδες και φορείς της Καλαμάτας

Με εκπροσώπους εθελοντικών φορέων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Καλαμάτας, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσία υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού, χθες Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023.

«Ως Δημοτική Αρχή έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι στηρίζουμε εθελοντικές δράσεις, πρωτοβουλίες, προσπάθειες. Είμαστε άλλωστε τυχεροί καθώς πολλοί συμπολίτες μας, με διάφορους τρόπους όταν χρειάζεται ή και σε χρόνους ανύποπτους εκδηλώνουν με ανιδιοτελή τρόπο της προσφορά τους προς την κοινωνία μας», ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος κατά τη διάρκεια της συζήτησης με εκπροσώπους εθελοντικών φορέων.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και στις προτεραιότητες της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», επισημαίνοντας -μεταξύ άλλων- τα εξής: «Είμαστε εδώ, με πράξεις που νομίζω κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, καθώς όλοι, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, ερχόμαστε να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Και αυτό το έργο, αυτή η προσφορά είναι σπουδαία».

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από τους ακόλουθους εθελοντικούς φορείς: Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Μεσσηνίας, Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ΟΑΚ 4Χ4 Μεσσηνίας, Ομάδα Νέων «Η Δημιοβίτισσα», εθελοντές δασοπροστασίας και τεχνικών καταστροφών, 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Καλαμάτας, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Αστρονομικός Όμιλος Καλαμάτας, Μοντελιστική Ένωση Μεσσηνίας, Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας, Θάλπος Καλαμάτας και ο μετεωρολόγος Κώστας Μενούνος.

Συνάντηση Βασιλόπουλου με εθελοντικούς ομάδες και φορείς της Καλαμάτας

Δημοφιλέστερα

To Top