ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση Αθανασόπουλου με Νίκα στην Τρίπολη για τις μελέτες και τα έργα σε εξέλιξη στο Δήμο Μεσσήνης

Συνάντηση εργασίας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χθες στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα έργα που προωθούνται από την Περιφέρεια στον Δήμο Μεσσήνης, όπως η γέφυρα της Μαυροζούμαινας, ο δρόμος προς τα Ζερμπίσια, οι παρεμβάσεις στο δημοτικό γήπεδο Μεσσήνης, καθώς και οι βελτιώσεις στην 9η επαρχιακή οδό μέχρι την Κορώνη, αλλά και τα ανάλογα έργα στο λοιπό οδικό δίκτυο του δήμου.

Ακόμα εξετάστηκε η εξέλιξη των μελετών για την λιμνοδεξαμενή στο Τρίκορφο, για τη νέα γέφυρα στις εκβολές του Παμίσου στο θαλάσσιο μέτωπο των Δήμων Μεσσήνης και Καλαμάτας, όπως επίσης και για τον συνδετήριο δρόμο από τον κόμβο Αρφαρών του αυτοκινητοδρόμου προς Λάμπαινα.

Κατά τη συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον δήμαρχο Μεσσήνης Γ. Αθανασόπουλο έγινε επίσης συζήτηση και για μια σειρά μικρότερων έργων στον εν λόγω δήμο, ενώ εξετάστηκαν τρόποι για την επίλυση προβλημάτων σχετικά με απαλλοτριώσεις που αφορούν στο -χρηματοδοτούμενο από το ΠΕΠ Πελοποννήσου- έργο της βελτίωσης της 7ης επαρχιακής από Μεσσήνη μέχρι Λάμπαινα.

Συνάντηση Αθανασόπουλου με Νίκα στην Τρίπολη για τις μελέτες και τα έργα σε εξέλιξη στο Δήμο Μεσσήνης
To Top