ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναντήσεις γνωριμίας του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή στη Μεσσηνία

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Μεσσηνία πραγματοποίησε ο Γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής ταξίαρχος Βαγγέλης Φωτόπουλος, που επισκέφθηκε κατά σειρά τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, την αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και στη συνέχεια παρουσία του αστυνομικού διευθυντή Μεσσηνίας Παναγιώτη Πούπουζα, είχε συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με τους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης της Μεσσηνίας.
Ο κ. Φωτόπουλος αναφέρθηκε στην καλή αστυνόμευση και το πολύ καλό επίπεδο που υπάρχει στο νομό Μεσσηνίας, στηριζόμενος στα στατιστικά στοιχεία που τηρούνται από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και δείχνουν την απουσία βαριάς εγκληματικότητας και την συνήθη κι ελεγχόμενη μικροπαραβατικότητα.
Πρόκειται για έναν έμπειρο αστυνομικό με πολλά χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία, που προέρχεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και έχει χειριστεί στην καριέρα του σοβαρές υποθέσεις.
Ο ταξίαρχος ζήτησε να υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ της Αστυνομίας και του Τύπου, με τις δύο πλευρές να τηρούν τις διαχωριστικές γραμμές του έργου τους, χωρίς να προκαλούν αναστάτωση και σύγχυση στους πολίτες.
Μαζί με τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή ήταν και ο υπαστυνόμος Α’ Κώστας Βραγγάλας, από το γραφείο Τύπου κι ενημέρωσης της Γενικής περιφερειακής Αστυνομικής διεύθυνσης Πελοποννήσου, που έχει έδρα στην Τρίπολη.

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Περιφ. Aστυνομ. Δ/ντής Πελοποννήσου
Εθυμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα 13 Μαρτίου 2018, ο νέος Γεν. Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Πελοποννήσου Ταξίαρχος Ευάγγελος Φωτόπουλος, συνοδευόμενος από το Δ/ντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Παναγιώτη Πούπουζα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, ανταλλάγησαν απόψεις σε θέματα επικαιρότητας αλλά και συνεργασίας της Αστυνομίας με την τοπική Εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο για την ευγενική επίσκεψή του και του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο πού κλήθηκε να επιτελέσει.
Συνάντηση και με την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μεσσηνίας
Την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη επισκέφτηκε στο Γραφείο της ο Ταξίαρχος Ευάγγελος Φωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας, κ. Παναγιώτη Πούπουζα, επ’ ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της Πελοποννήσου.
Η Αντιπεριφερειάρχης, ευχαρίστησε τον κο. Διευθυντή για την επίσκεψή του, τον συνεχάρη, του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο έργο του και εξέφρασε την πάγια θέση στήριξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στις Υπηρεσίες που μάχονται για την Προστασία του Πολίτη.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα, με την Αντιπεριφερειάρχη να προσφέρει στον κο. Διευθυντή τιμητική πλακέτα.

Συναντήσεις γνωριμίας του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή στη Μεσσηνία
To Top