Αθλητισμός

Συναγερμός στον ΠΑΟ: Τρία ακόμα κρούσματα κορονοϊού

Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού εντός της ομάδας ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ το απόγευμα της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει στα επτά.

Οι πράσινοι ταλαιπωρούνται την τελευταία βδομάδα με συνεχόμενα κρούσματα που προκύπτουν κατόπιν των καθιερωμένων ελέγχων, φτάνοντας στα επτά συνολικά κρούσματα μέσα σε πέντε μέρες.

Με τα νέα δεδομένα, ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με το Περιστέρι (10/2, 20:00) αναμένεται να αναβληθεί, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί με τους αγώνες της επόμενης εβδομάδας στην EuroLeague, απέναντι σε Ζενίτ (17/2) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/2).

Αυτό διότι με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο της διοργάνωσης, θα πρέπει να μεσολαβήσουν 14 ημέρες από τότε που θα προκύψει ένα θετικό κρούσμα μέχρι την στιγμή που το εκάστοτε μέλος της ομάδας θα είναι σε θέση να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της (προπονήσεις-αγώνες).

Όσον αφορά τους άλλους τρεις προημιτελικούς, Κολοσσός – Προμηθέας, Λαύριο – ΑΕΚ, Ηρακλής – ΠΑΟΚ, αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά.

Από την στιγμή όμως που θα εκκρεμεί μια αναμέτρηση της φάσης των «8» δεν θα γίνουν ημιτελικοί ούτε φυσικά ο τελικός. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, κι όχι τις προσεχείς ημέρες, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο να συμβεί (14/02 ήταν προγραμματισμένος ο τελικός).

Η σχετική ενημέρωση του τριφυλλιού αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19. Η κατάσταση των εφτά συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ. Η ομάδα μας έχει τεθεί σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση.»

Συναγερμός στον ΠΑΟ: Τρία ακόμα κρούσματα κορονοϊού
To Top