ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στη Μάνη μετά από κρούσματα-Έκκληση Γιαννημάρα να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις

Γιαννημάρας: “Παρακαλείσθε να αποφεύγετε τις άσκοπες εξόδους από την οικία σας”

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ-ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

Δημόσια έκκληση προς τους δημότες Δυτικής Μάνης απευθύνει ο Δήμαρχος Δημήτρης Γιαννημάρας, μέσα από τη σελίδα του Δήμου Δυτικής Μάνης στο facebook:  “Παρακαλείσθε όπως αποφεύγετε άσκοπες εξόδους από την οικία σας”, υπογραμμίζει ο Δήμαρχος.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει τα τελευταία 24ωρα ιδιαίτερη ανησυχία στην περιοχή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί κρούσματα, μετά από κηδεία, που έγινε, με αποτέλεσμα ο κόσμος να είναι ανάστατος. Ο δήμαρχος πριν περίπου μια ώρα απηύθυνε δημοσίως έκκληση σε όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού και κυρίως να αποφεύγουν “τις άσκοπες εξόδους από την οικία τους”.

ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΓΙΑ COVID TEST

Την ίδια ώρα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μεταβαίνει αύριο εκτάκτως και στην Καρδαμύλη, όπου θα πραγματοποιήσει τεστ ανίχνευσης κορονοϊού σε όποιον πολίτη επιθυμεί. Τα τεστ θα γίνονται από τις 09.15 το πρωί, στο Δημαρχείο Καρδαμύλης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο το πρωί, όπως ήταν ήδη προγραμματισμένο, ένα δεύτερο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο στη Στούπα, επίσης για covid τεστ.

Μαίρη Περδικέα

Συναγερμός στη Μάνη μετά από κρούσματα-Έκκληση Γιαννημάρα να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις
To Top