ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σε Περιφέρεια και ΕΠΣ Μεσσηνίας: Ξεκινούν τα τεστ κορονοϊού σε ομάδες σε Καλαμάτα, Διαβολίτσι και Πάμισο

Την πρώτη δόση των rapid test για τον κορονοϊό, τα οποία προορίζονται για τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Μεσσηνίας θα παραδώσει η Περιφέρεια την Τετάρτη στην ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Βασίλη Σπηλιώτη και η διάθεση των τεστ θα ξεκινήσει από τους τους τρεις ποδοσφαιρικούς συλλόγους που ταξιδεύουν εκτός των ορίων του νομού, δηλαδή την Καλαμάτα, τον Πάμισο και το Διαβολίτσι.

Η διάθεση των τεστ από την Περιφέρεια ήταν προγραμματισμένη να γίνει, αλλά πλέον οι εξελίξεις την κατέστησαν επιβεβλημένη μετά τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα που υπάρχουν στον ΑΟ Διαβολιτσίου, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό και σε αθλητικό επίπεδο.

Ο Στάθης Αναστασόπουλος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το messinialive, ανάφερε πως το πρωί της Τετάρτης θα έχει σύσκεψη για το θέμα με την Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Μεσσηνίας Κατερίνα Σπέντζουρα, για τον τρόπο διάθεσης των τεστ αλλά και την διενέργειά τους από τις μονάδες υγείας του νομού.

 

 

Συναγερμός σε Περιφέρεια και ΕΠΣ Μεσσηνίας: Ξεκινούν τα τεστ κορονοϊού σε ομάδες σε Καλαμάτα, Διαβολίτσι και Πάμισο
To Top