ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΣΥΝ ΕΝΑ: Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκανε η “Μαρία Πενταγιώτισσα”


Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το Θεατρικό Σχήμα ΣΥΝ ΕΝΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ που παρουσιάζει στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας, το έργο «Μαρία Πενταγιώτισσα» του Μποστ [Χρύσανθου (Μέντη) Μποσταντζόγλου], έως τις 3 Φεβρουαρίου, εκτός Δευτέρας και Τρίτης σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη.

Πρόκειται για το ανέβασμα ενός από τα πιο σπαρταριστά και αστεία έργα του ελληνικού ρεπερτορίου, γραμμένο στον προσφιλή τού Μποστ 15σύλαβο, βασισμένο σε ένα από τα πολύ γνωστά παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας, που στηρίζεται σε πραγματικά περιστατικά.
Χτες βράδυ στο κατάμεστο Πνευματικό το γέλιο πήγε σύννεφο αλλά και η σάτιρα έσπασε κόκκαλα!
Μέχρι και η βουλευτής Γιώτα Κοζομπόλη που βρέθηκε ως κόμμα στο στόχαστρο, αλλά και ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, απόλαυσαν την παράσταση!

Οι συντελεστές της παράστασης:
Σκηνοθεσία: Κώστας Κατσουλάκης
Μουσική: Γιούρι Στούπελ
Σκηνικά: Κώστας Δούσης
Κοστούμια: Κώστας Κατσουλάκης, Βούλα Σαρδέλη
Χορογραφίες: Μαρία Μπαλάσκα
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Μαρία Μπαλάσκα, Ελένη Πετρουλέα

Παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά):
Δημήτρης Καούρης, Νίκος Καπόπουλος, Λευτέρης Καρμοίρης, Σέφη Κούβελα, Πάνος Κουραμπάς, Μαρία Κρόμπα, Νίκος Κυριακουλάκος, Αλεξάνδρα Λυμπεροπούλου, Χρύσα Νίκου, Ρούλα Μέντη, Μαρία Μπαλάσκα, Έφη Μπετιχαβά, Ελένη Πετρουλέα, Λευτέρης Πουλέτης, Έλενα Σκουλαρίκου, Γωγώ Χρανιώτη, Γιάννης Χρηστέας.

Οι παραστάσεις δίνονται καθημερινά εκτός Δευτέρας και Τρίτης στις 9.15 μ.μ., ενώ το Σάββατο και την Κυριακή στις 8 μ.μ.
Στην είσοδο θα υπάρχει εισιτήριο 10€ και μειωμένο 8€ για μαθητές, φοιτητές, ΑΜΕΑ, άνεργους κ.ά.

Τέλος, προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά 6μ.μ. με 9μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, ενώ για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν όλες τις ημέρες 10π.μ. με 2μ.μ. με το 6908 252187.

Φωτογραφίες : Πάνος Λαχανάς
http://frametastic.gr/

To Top