Αθλητισμός

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Γιώργου Λυμπερόπουλου

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας και σύλλογοι εκφράζουν με μηνύματά τους την θλίψη τους για τον θάνατο του προέδρου της Εράνης Φιλιατρών Γιώργου Λυμπερόπουλου και συλλυπούνται την οικογένειά του. Σύμφωνα με ενημέρωση της Εράνης το ύστατο χαίρε θα δωθεί αύριο Παρασκευή στις 10:30 από τον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Φιλιατρών.

Αναλυτικά:

ΕΠΣ Μεσσηνίας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Μ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της Εράνης Φιλιατρών και στην οικογένεια του εκλιπόντος για την απώλεια του Προέδρου Γιώργου Λυμπερόπουλου. Καλό ταξίδι Πρόεδρε.

Πανθουριακός

Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανθουριακού εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της Εράνης Φιλιατρών και στην οικογένεια του εκλιπόντος για την απώλεια του Προέδρου Γιώργου Λυμπερόπουλου. Αιωνία η μνήμη του

ΑΟ Κυπαρισσίας

Το διοικητικό συμβούλιο και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο.Κυπαρισσίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του όσο και στην ομάδα Ερανη Φιλιατρών για τον χαμό του Προέδρου της Γεωργίου Λυμπερόπουλου.

ΠΑΣ Ράχη

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. καθώς και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ, εκφράζουν τα θερμα συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του επί σειρά ετών προέδρου της Εράνης Φιλιατρών, Γεωργίου Λυμπερόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Διαγόρας Κοπανακίου

Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Διαγόρα Κοπανακίου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Εράνης Φιλιατρών για τον άδικο χαμό του Προέδρου Γεωργίου Λυμπερόπουλου. Καλό ταξίδι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Κουράγιο στους οικείους του.

Νίκη Πλάτης

Λυμπερόπουλος Γιώργος, ένα όνομα συνυφασμένο με τα ποδοσφαιρικά γεγονότα της πόλης των Φιλιατρών, μεγάλη η απώλεια, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, καλό παράδεισο.

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Γιώργου Λυμπερόπουλου
To Top