ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Τριτέκνων Μεσσηνίας: Διανομή τροφίμων και ειδών σε 40 οικογένειες

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, ενημερώνει ότι: “στα πλαίσια της συνεχής υποστήριξης των άπορων Τρίτεκνων οικογενειών που αποτελούν μέλη μας, την Μ. Τρίτη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο που διαθέτουμε προσφέραμε σε 40 οικογένειες κρέας, καθαριστικά, γάλα, ζυμαρικά, και παιχνίδια τα οποία το προηγούμενο διάστημα είχαμε παραλάβει από επιχειρήσεις, εθελοντικές ομάδες καθώς και μεμονωμένους πολίτες. Οι ανάγκες για στήριξη ήταν για περισσότερες οικογένειες ωστόσο δεν μπορέσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες περισσότερων τρίτεκνων οικογενειών.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλων στο έργο μας αλλά θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στην συγκινητική στήριξη των S/M Αφοι Μουργή , της εταιρίας Ορυζόμυλοι Ωμέγα, του Εργαστηρίου-Αρτοποιείου Χριστόπουλος και των S/M Σκλαβενίτη..
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους πολυάριθμους εθελοντές του συλλόγου μας που βοήθησαν να γίνει η διανομή των παραπάνω ειδών”.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς ευχήθηκε στα μέλη που επισκέφτηκαν το παντοπωλείο καλό Πάσχα και υποσχέθηκε περισσότερη στήριξη των πιο αδύναμων μελών μέσα και από καινούργιες δράσεις σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σύλλογος Τριτέκνων Μεσσηνίας: Διανομή τροφίμων και ειδών σε 40 οικογένειες
To Top